PARTYINFO

 

PRAGUE – PARIS – BERLIN 2007

Datum konání:
24.10.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Tied & Tickled Trio (de), Lesní zvěř
Popis:
start 19:30, vstup 190/240 czk
 
 
Elektro-jazz-dubový projekt členů The Notwist, Lali Puna a Ms. John Soda poprvé v Praze
 
 
Kolektiv Tied & Tickled Trio, vzniknuvší již v roce 1994, tvoří proměnlivá sestava hudebníků kterých počet navzdory názvu daleko přesahuje tři. Srdcem sestavy jsou sourozenecké duo Markus Acher (Lali Puna, The Notwist) a Micha Acher (Ms. John Soda, The Notwist) společně s Christophem Brandnerem (Lali Puna) a Carlem Oesterheltem (F.S.K., Ms. John Soda), ke kterým se příležitostně přidávají další studioví i koncertní členové. Hudebně se T+TT hlásí k odkazu jazzových hrdinů jako John Coltrane, Herbie Hancock nebo Miles Davis, čerpá ovšem také z indie-elektronického zvuku svých domovských kapel, takže výslednou „post-jazz“ fúzí bývají často bývají přirovnáváni k americkým Tortoise.

S vydáním své již páté desky „Aelita“, nazvané podle němého ruského sci-fi filmu z roku 1922, se kolektiv ve své rozšířené koncertní sestavě konečně představí také pražskému publiku. Tied & Tickled Trio přiváží Goethe-Institut Prag ve spolupráci s Palácem Akropolis a Sperm Festivalem.

Přečtěte si více o T+TT:
www.tiedandtickledtrio.com
www.myspace.com/tiedandtickledtrio
musicserver.cz/clanek/19173/Krehky-spolecnik-z-Bavorska

LESNÍ ZVĚŘ / CZ
Jako předkapela T&TT vystoupí Lesní Zvěř z Brna, která vás provede hudební historii propojujíc jazz s psychedelii. Hudební plochy a rytmus živých nástrojů i smyček tvoří jedinečnou zvukovou krajinu, která okouzlila i The Cinematic Orchestra na jejich loňském společném koncertě.

www.lesnizver.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016