PARTYINFO

 

OUTLAND

Datum konání:
27.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Ostrava - Klid Club
DJs:
Dejan (strobe.cz), Mildee (strobe.cz), Piri (eclipticside.zulu.cz), Mart-Ravine (myspace.com/martravine)
Info:
http://eclipticside.zulu.cz
MartRavine@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Outland v ostravském klubu Klid
Prosíme pozor. Určeno pro všechny příznivce taneční a elektronické hudby. V Ostravě vzniká nová klubová akce. Hlavním posláním je zábava, rozmanitost a po všech stránkách příjemná atmosféra. Oficiální zahájení je ve čtvrtek 27.9. (den před státním svátkem).
 
Zaujali jsme vás? Pak vězte, že OUTLAND je společným projektem djů Piriho a Mart-Ravineho, kteří vám ve spolupráci s ostravským klubem KL!D chtějí postupně představovat různé žánry moderní elektronické hudby a dje ze všech koutů naší republiky. Dočkáte se tak všemožných podob dnes už velmi oblíbeného elektra, minimalu, progressive house i trance music a mnoha a mnoha dalších. K příležitosti uvedení této akce jsme spojili síly se zlínskou agenturou Strobe a tak v roli hostů vystoupí djs Dejan a Mildee, které doprovodí už zmínění rezidenti Piri a Mart-Ravine.

Dejan (www.strobe.cz)
Producent a dj narozený v Uherském Hradišti, současně pod patronátem Strobe. Na kontě má dva tracky vydané na labelu Montec Records. Během své kariéry se představil na větších akcích jako jsou Meshitta, BayDay a v různých klubech, např. v Chorvatsku v klubech Blue House Bar a Nautilus, kde hráli djs jako Jack de Marseille, Lucca nebo DJ Excel. Působí také jako rezident a pořadatel jihomoravské party Sonne Edition. Ukázky jeho tvorby si můžete poslechnout zde.

Mildee (www.strobe.cz)
Spolupodílel se na klubových akcích Technation v klubu Diamantino. Bývalý člen agentury Euforia, nyní je členem agentury Strobe. Zde se jednoznačně ukazuje talent Mildeeho, což mu přináší i nové možnosti. V roce 2007 se stává spoluorganizátorem úspěšné taneční párty Sonne Edition. Mohli jste ho slyšet na akcích Technation 1-7, Cafe Del Techno 15, Sonne Edition, Techno Avenue 3 atd. Zahrál si po boku těchto djs: Lucasch, Jordy, Michael Scuberman, Voodoo Piet, Airfish, Jerry, Coma, Reyko atd.

Piri (eclipticside.zulu.cz)
Zakladatel ostravské skupiny djů nesoucí název Ecliptic Side a rezident klubové noci Smoke Essence (klub Cafe de la Ostrava, Stodolní ulice). Ze známějších klubů, kde už měl tu čest vystoupit, jmenujme např. Fabric, Chateau L‘enfer, Boomerang, Marley, Depo, Perpetuum nebo také polské kluby Ex.Lemon a Pozytywka. Hrál na akcích s djs, jako jsou Diana D‘Rouz (pl), Ogi (hr), SPACE DJZ (uk), Chris Cowie (uk), David Drum (pl), Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Lucca a další.

Mart-Ravine (www.myspace.com/martravine)
Spoluorganizátor akce Outland a zároveň čerstvý přistěhovalec do Ostravy. Už nějaký čas se věnuje hraní (progressive / elektro / tech) a organizování úspěšných akcí. Vystupoval na parties Elefanton, Relaks, Smoke Essence, Recykled apod. Vidět jste ho mohli po boku těchto djs a producentů: James Dean (uk), VanVega (rus), Boris Carloff, Lucasch, Kita, Ian Blond, Raa.o, K.Sandra atd. Nesmíme zapomenout na mcs: Relentless (uk), Bob Mustard (uk), Ri-Ra (irl) ...

To je z představení vše. Zbytek až na místě. Přijďte na první díl Outlandu a nechte se unést vlnou eufórie a podmanivé hudby.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016