PARTYINFO

 

WARM UP - SOL 2007

Datum konání:
17.08.2007 - pátek
Místo konání:
Přelouč - Maddox
DJs:
Afrika Islam (usa), Miquel, Tzésar, Honza Mayer
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Afrika Islam tento pátek v Maddoxu
Zcela mimořádná akce plná taneční elektronické hudby se odehraje tento pátek 17. srpna v Přelouči. Místní klub totiž otevře své dveře a uši všem milovníkům kvalitní elektronické music. 
 
Oficiální warm up párty Summer of love se uskuteční v pátek 17. srpna 007 v klubu Maddox v Přelouči u Pardubic. Připravili jsme pro Vás luxusní mejdan s djem a producentem světového formátu – Zulu králem z New Yorku – AFRIKOU ISLAMEM (Mr.X / Zulu Nation / USA). Dj známý díky svému osobitému mixingu a technice, která nenechá nikoho chladným, předvede show, jakou Maddox ještě nikdy nezažil. Scratche loktem, rychlé mixy, energická music a nespočet vinylů během vystoupení – máte se tedy na co těšit.

AFRIKU ISLAMA doplní již residentní djs warm up akcí Summer of love – královehradecký producent a skvělý DJ MIQUEL v exklusivním house setu a člen pražského bookingu Poslouchej.net DJ TZÉSAR v pumping tech-house mixu. Svým funky housem doplní také trojici djs resident klubu Maddox Honza Mayer.

To nejlepší na závěr. Vstupné na tuto akci je pouhých 80 Kč. Otevřeno od 21 hod, konec až ráno. Těšit se můžete na hromadu dárků od Summer of love a Xmagu, kterým tímto děkujeme za věnované ceny.

Více info: www.warm-up-parties.unas.cz, www.summeroflove.cz
 
Warm Up party k festivalu Summer Of Love

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016