PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Tvyks (boom bang baby!), Texx (look better naked)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak schválně... Víte, co v překladu znamená slovíčko "unplugged"? Pokud tipujete hudební vystoupení, v němž se interpret obejde bez elektronických berliček a spolehne se pouze na živé nástroje, pak máte bod! Ovšem hned body dva získává ten z vás, kdo si vzpomněl také na pravidelný večírek na House boatu U Bukanýra, který se tu koná vždy poslední čtvrtek v měsíci.
 
Nová noc pod hlavičkou serveru Techno.cz se tak na klidné vltavské vodě dočká 27. září již třetího pokračování a celá redakce už dneska bezpečně ví, že UNPLUGGED je akcí, v níž se známí DJs představují v úplně jiném světle, než které je v klubech oslňuje. Často sáhnou po jiné škatulce či po hadříku, aby své staré černé placky zbavili prachu. A jak tomu konkrétně bude v měsíci září? Rezident této noci DJ Face si nu disco oblíbil a tak znovu dokáže, že sedmdesátky a osmdesátky v nových kabátcích zní opravdu svěže. DJ Tvyks za gramofony řádí dlouhých čtrnáct let a za tu dobu stačil nashromáždit na černých plackách možné i nemožné. Nevěříte? Pak se stavte! Přesto, že se momentálně soustředí na rozjezd své nové noci Boom Bang Baby!, přesto nebude ze své elektrikářské brašny tahat jen volty, watty a ampéry. Náš nový šéfredaktor Texx na chvilku odloží klávesnici a myš a také on se pochlubí svým archivem, přičemž deep house a breakbeat se stanou základními pilíři jeho setu.    

Startujeme již ve 20:00 a je jenom na vás, jak s časem na sympatickém house boatu naložíte. Můžete poslouchat, můžete tančit, můžete zakousnout něco grilovaného, můžete svlažit hrdlo něčím míchaným a můžete... Můžete nám sdělit, o čem byste se rádi na Techno.cz dočetli, na co se podívali, zkrátka co vám u nás chybí a co byste nám právě vy doporučili. Jo a nezapomeňte – v pátek je co? Volno! :)

"Techno.cz: Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl UNPLUGGED se koná 25. října 2007 a tentokrát vám zahrají:
DJ Face (Techno.cz), DJane Nika 77 (Techno.cz), DJ Vectif (Plastique)

Techno.cz info@techno.cz  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016