PARTYINFO

 

GAIN

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Chris Sadler, Molczik, Majkl
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
Line-up:
21:00 – 22:30 Molczik
22:30 – 24:00 Majkl
00:00 – 02:00 Chris Sadler
02:00 – 03:00 Molczik
03:00 – ??:?? Majkl
 
 
Love Parade 2007 na party Gain
Rozhovor Majkl a Tutor: Co chystá Dancemedia na podzim?
S blížícím se startem klubové sezony a s tím spojenou party Gain (1.9. – Alfa, Plzeň) jsme se zeptali na pár otázek promotérské partičky Dancemedia, tedy Majka a Tutora. Dozvěděli jsme se mimo jiné i plány na letošní podzim!
 
Ahoj kluci, vzhledem k tomu, že jsem si všiml, že Dancemedia má poměrně velké plány na letošní podzim/zimu, tak se vás musím zeptat na pár věcí. Ale dříve než začneme, nemůžu se nezeptat, jak dopadl Sundance?

Tutor: Vlastně dopadl dopadl skvěle vzhledem k tomu jak se vyvíjela situace s počasím, tejden před tim pršelo a tejden potom taky, ten jedinej den bylo akorát zataženo ale nespadla ani kapka. Možná to bude tim že jsme byli připravený na všechno, měli jsme zastřešení nejen pro pódium ale i pro publikum. Už dopředu jsme si říkali že když střechu neobjednáme tak bude pršet tutově.

Majkl: Lidí bylo asi tak jako na poslední Discovery v Alfě což bylo dostačující, produkce byla samozřejmě mnohem náročnější. Dělat open air je sázka do loterie, já na to mam nervy tak jednou za rok, ale jsme rádi že jsme pro Sundance našli lepší místo a že tradice pokračuje a má vzestupnou kvalitu. Sundance si děláme tak trochu pro radost. Když jsem potom mluvil s lidma tak mě potěšilo že si tam každej našel hudebně něco co se mu líbilo a každej samozřejmě něco jinýho.

Tak to je výborné, gratuluji. Takže co chystá Dancemedia teď v nejbližší době? Slyšel jsem cosi o nové klubovce.

M: Gain by měl doplnit naší produkci v klubu Alfa, protože Discovery bychom chtěli dělat méně často a vždycky by to měla bejt pecka. Vlastně jde o to že Gain bude pravidelně každej měsíc a Discovery podle toho co se nám podaří domluvit za projekty a djs.

T: Taky Gain by měl střídat víc stylů taneční hudby, Discovery byla a je přeci jen hodně zaměřená na techno. Gain vždy představí jednoho špičkového českého dje a toho doplní residenti akce Molczik a Majkl.

Gain, to zní zajímavě. Má to nějaký význam? Proč zrovna Gain?

M: Gain to je ten kulatej knoflík na djskym mixu úplně nahoře, ten kterým se přidává volume.

Takže září je už jasné, to bude 1.9. Chris Sadler. Ale co další měsíce? Na co se můžeme těšit na příštích Gainech? Už máte jasno?

T: 6.10. přijede brněnský DJ Hydrophonic, který se stal v poslední době jedním z nejžádanějších djů, letos hrál na Summer of Love, Hradhouse a dalších mega akcích a jeho doplní ještě jihočeský DJ Groovedan. Pak 3.11. přijede DJ Michael C kterého už asi představovat nemusíme a prosinec je právě v jednání.
 
Tohle je GAIN. Ale co Discovery? Ta se doufám neruší…že ne?

M: Jak už bylo řečeno Discovery by měla bejt jednou za čas a přinášet co nejzajímavější jména. Bude také o náročnějším technickém vybavení. Pro mě je to hlavně o zvuku, Gain bude standartně na novém velmi kvalitním zvuku který Alfa pořídila (Megaton), ale Discovery bude ještě vždy technicky vybavenější.

Mluvíš o pravidelné účasti zahraničních umělců na Discovery, to jsou výborné zprávy. Prozradíš nám tedy na koho se můžeme těšit na další Discovery, která je tušim 19.10., že?

T: Ano, první podzimní Discovery bude v pátek 19.10. a headliner je již potvrzen. Milovníci techna, nechť zbystří, protože se jedná o jednoho z předních světových hardtechno DJů a producentů. Jméno vám zatím neprozradím, to bude oznámeno právě na prvním díle Gain, stejně tak jako většina lineupu. Ale abych nebyl škrt, tak profláknu alespoň Ladidu.

M: No a pak další Discovery proběhne 25.12., ale tam je headliner zatím v jednání.
 
No, máme se určitě na co těšit. Poslední otázka, kluci. Čím bys chtěl vyzdvihnout party GAIN? Čím myslíš, že bude vyjímečná, nebo spíš proč by na ní lidé měli přijít?

M: Tak to je velmi zajímavá otázka a já ti za ní opravdu děkuji. Jak bych tak řekl, zas jednou  bude prča!! …ale vlastně bych k tomu chtěl dodat jednu věc. Mě občas lidi říkaj že pořád točíme stejný jména, ale djové přeci zahrajou pokaždý jinej set. Většinou se opakuje jenom pár desek. Ale hlavně někteří muzikanti mají třeba i několik stylovejch poloh a pravidelnější klubovka je příležitost trochu si zaexperimentovat, takže možná pro lidi bude občas někdo hrát překvapivě jinak než jak jsou na něj zvyklí z megaakcí. I o tom bude Gain.

Díky moc za rozhohovor a přeju mnoho úspěchů i v druhé polovině roku 2007.
 
Chris Sadler: „Miluju auta, tuning a rychlou jízdu.“ Chris Sadler na plzeňské noci Gain - znáte jeho biosku? Plzeň má novou klubovku Gain

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016