PARTYINFO

 

BROKEN ISLAND

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Císařská louka
DJs:
Brooklyn, IM Cyber (take control), 2K & Sweg (shadowbox), Ozone (eastek)

2nd stage - Ollgoy
Info:
http://www.mejdanyzm.cz
Popis:
start 19:00, vstup 100 czk
Line-up:
Cocktail bar:

19:00 Ollgoy

DJs bar:

20:00 Ozone
22:00 Beast 67
00:00 IM Cyber
02:00 Brooklyn
04:00 2k & Sweg
 
 
Broken Island na Cindě proběhne již tento pátek
Na pátek 14. září je pro vás připraveno již druhé pokračování zlámaného mejdanu „Broken Island“ pod hlavičkou Mejdanyzm. První díl se odehrál minulý rok v srpnu na Císařské louce v areálu Cinda, kde se bude pro velký úspěch konat opět i v letošním roce.  
 
Je pro vás připraveno vše na co jste na našich akcích zvyklí. Posezení u ohně, různé pochutiny na grillu, točené pivo (minimálně 3 výčepy), 2 bary - DJs bar a pro náročnější návštěvníky Cocktail bar, který bude obsluhován zkušenými barmany. To vše bude doprovázet nabitý hudební program, který začne v 19:00 hod. vystoupením dje Ollgoye v Cocktail baru. Počínaje 22 hodinou vypukne hudební produkce v DJs baru kde vám v průběhu večera zahrají djs Brooklyn aka Juanita Juaréz, IM Cyber (take control), Beast 67 (drumandbass.cz), Anakin & Akira aka Deadly Viperz (shadowbox) a Ozone (eastek).

Celý objekt restaurace Cinda Vás pozře svou atmosférou a ihned přepne do let dávno minulých, kdy se ještě ve Vltavě koupal každý. Na místě je velká zahrádka a spousta dalších míst k sezení. DJs bar i cocktail bar jsou zastřešeny pro nepřízeň počasí. Doporučujeme si vzíti ssebou teplejší oblečení, v září bude v noci asi už trochu zima :) Co se týče parkování, raději využijte MHD, jelikož na místě není dostatečné parkoviště pro všechny návštěvníky.

Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití, zbraní a drog. Vstup je od 18 let.

Vstupné činí 100,- vočí.

Fotky areálu Cinda týden před akcí Čáry 2007, která se konala 30.dubna: zde
Fotky z minulého, prvního ročníku Broken Island na Cindě: zde
 
Broken Island proběhne v polovině září na Cindě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016