PARTYINFO

 

BROKEN ISLAND

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Císařská louka
DJs:
Brooklyn, IM Cyber (take control), 2K & Sweg (shadowbox), Ozone (eastek)

2nd stage - Ollgoy
Info:
http://www.mejdanyzm.cz
Popis:
start 19:00, vstup 100 czk
Line-up:
Cocktail bar:

19:00 Ollgoy

DJs bar:

20:00 Ozone
22:00 Beast 67
00:00 IM Cyber
02:00 Brooklyn
04:00 2k & Sweg
 
 
Broken Island na Cindě proběhne již tento pátek
Broken Island proběhne v polovině září na Cindě
Na pátek 14. září je pro vás připraveno již druhé pokračování zlámaného mejdanu „BROKEN ISLAND“ pod hlavičkou Mejdanyzm. První díl se odehrál minulý rok v srpnu na Císařské louce v areálu Cinda, kde se bude pro velký úspěch konat opět i v letošním roce.  
 
Je pro vás připraveno vše na co jste na našich akcích zvyklí. Posezení u ohně, různé pochutiny na grillu, točené pivo (minimálně 3 výčepy), 2 bary - DJs bar a pro náročnější návštěvníky Cocktail bar, který bude obsluhován zkušenými barmany.



To vše bude doprovázet nabitý hudební program, který začne v 19:00 hod. vystoupením dje Ollgoye v Cocktail baru. Počínaje 22 hodinou vypukne hudební produkce v DJs baru kde vám v průběhu večera zahrají djs Brooklyn aka Juanita Juaréz, IM Cyber (take control), Beast 67 (drumandbass.cz), Anakin & Akira aka Deadly Viperz (shadowbox) a Ozone (eastek).

Celý objekt restaurace Cinda Vás pozře svou atmosférou a ihned přepne do let dávno minulých, kdy se ještě ve Vltavě koupal každý. Na místě je velká zahrádka a spousta dalších míst k sezení. DJs bar i cocktail bar jsou zastřešeny pro nepřízeň počasí. Doporučujeme si vzíti ssebou teplejší oblečení, v září bude v noci asi už trochu zima :) Co se týče parkování, raději využijte MHD, jelikož na místě není dostatečné parkoviště pro všechny návštěvníky.

Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití, zbraní a drog. Vstup je od 18 let. Vstupné činí 100,- vočí.

Fotky areálu Cinda týden před akcí Čáry 2007, která se konala 30.dubna: zde
Fotky z minulého, prvního ročníku Broken Island na Cindě: zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016