PARTYINFO

 

E-MOTION WARM UP PARTY

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Tábor - Allegro
DJs:
Stepan Bruck, Michal Pešina a.k.a. Misha.N, Luis, Crayzzeeeman
Popis:
start 22:00, vstup 60 czk, holky 30 czk, holky v bikinách a prvních 10 kluků v plavkách zdarma
Line-up:
22:00 – 23:45 Michal Pešina
23:45 – 01:30 Stepan Bruck
01:30 – 02:15 Luis
02:15 – 04:00 Crayzzeeeman
 
 
Stepan Bruck "Myslím si, že image není to nejdůležitější." Luis: "Mám rád energický progressive house a progressive trance."
E-Motion warm up party v klubu Allegro
Na poslední zářijovou sobotu jsme si pro Vás přichystali ohlédnutí za letními radovánkami v podobě klubovky střižené v letním plážovém stylu. Veselé letní rytmy progressive, tech-house a trance music Vám přijedou zahrát 3 moraváci doplnění jedním táborským djem a producentem.
 
Party je zařazena do série zahřívacích akcí anoncujících brněnskou natranclou party E-MOTION. Proto k nám do Tábora z morvské metropole dorazí djs Stepan Bruck, který je rezidentem hlavní stage parties E-Motion a jeho kolega Michal Pešina známý také jako Misha.N, kterého si určitě vybaví ti z Vás, kteří vydrželi na červnové party Isis Clubbing až do rána a užili si jeho skvělý ranní set :) Doplní je čerstvá posila naší agentury, krajan zmiňovaných pánů – progressivehouseový dj Luis. Za tábor pak vystoupí Crayzzeeeman, speciálně v goa & psy – trancovém setu.

Hudebně bude akce rozhodně pestrá, ale těšit se můžete i na plážové dekorace v celém klubu, jak je v Allegru zvykem, grafiku prostoru bude doplňovat projekce a léto Vám určitě přiblíží i akční drink večera za speciální cenu – Tequilla Sunrise! Pro ty z Vás, kteří chtějí ušetřit za vstupné jsme připravili i možnost jak v rámci dresscodu -  doporučení jak se obléknout - této akce ušetřit na vstupném.

Dresscode: Nenutíme Vás samozřejmě oblékat se podle dresscodu, ale má to své výhody. :) Všechny dámy, které se rozhodnou propařit noc v bikinách mají vstup zdarma.  Totéž platí pro prvních 10 příchozích pánů, kteří přijdou v plavkách. V případě že nebude počasí přát (déšť, nízké teploty) těm, kteří by chtěli vyrazit už z domova ve zmíněném „ohozu“, postačí když u vchodu dámy schovají do batůžku vrchní část oblečení vyjma vrchního dílu bikin a zminěných prvních deset pánů kteří budou chtít pařit zadarmo provedou totéž s tím rozdílem, že nespíš nebudou mít na sobě bikini :) Veškeré plážové doplňky oblečení jsou samozřejmě vítané!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016