PARTYINFO

 

E-MOTION WARM UP PARTY

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Tábor - Allegro
DJs:
Stepan Bruck, Michal Pešina a.k.a. Misha.N, Luis, Crayzzeeeman
Popis:
start 22:00, vstup 60 czk, holky 30 czk, holky v bikinách a prvních 10 kluků v plavkách zdarma
Line-up:
22:00 – 23:45 Michal Pešina
23:45 – 01:30 Stepan Bruck
01:30 – 02:15 Luis
02:15 – 04:00 Crayzzeeeman
 
 
Stepan Bruck "Myslím si, že image není to nejdůležitější."
Luis: "Mám rád energický progressive house a progressive trance."
 
 
Ahoj, jak se máš takhle při neděli?

Ahoj ale jo fajn. Právě se chystám vyrazit do přírody na inspirativní projížďku na kole. Neděle moc rád nemám. Vždy večer na mě dopadá deprese z nastávajícího pracovního týdne, ale na druhou stranu, jsem zase v takové podvečerní nedělní náladě složil nejvíce tracků :-)

Jaký emoce pociťuješ většinou po probuzení? :) Obzvlášť v neděli...

Podle toho co se děje předešlé noci :-). Pokud vstávám po hraní, startuje u mě neděle většinou obědem. Jinak nejlépe se mi bude vstávat 23.5.2045 a 15.2.2015.



Budeš u nás hrát na „zahřívacích emocích“. Jakou roli hrají emoce ve tvém životě?

Ano a už se k vám velice těším. Emoce jsou kořením života a každý kdo si život prožívá emotivně si ho tímto náležitě vychutnává.Myslím tím pouze pozitivní emoce, i když vlastně i něco špatného dokáže člověku dát do budoucna ten správný pohled.Obrazně řečeno – „Jde o to co si kdo dokáže utrhnout a bez zbytků zkonzumovat ke své nejlepší spokojenosti“.

Byl pro tebe sex vždycky plný emocí nebo jsi už za něj i zaplatil? :)

K sexu emoce patří a kdo říká že ne, je buď Rosenberg a nebo jeho dobrej pracovní kamarád. Já nikdy za sex neplatil a platit nebudu a snad jednou až dosáhnu Nirvány  tak budou za sex platit všichni mě).

Lidi u nás Tě myslím znát nebudou, tak se stručně, ale výstižně, představ, ať vědí jakej „pošuk“ je vlastně přijede pobavit...

Jak se můžu stručně představit někomu, kdo mě vůbec nezná? Hraji už tak dlouho, že mi jdou pomalu prsty cítit po vinylech. Nikdy jsem se nenechal ovlivňovat trendy styly a byl jsem svůj a snažil se z těch tančících lidiček vyždímat všechnu energii, aby došli domů a hned padli unavení na hubu do postele. Mám rád energický progressive house a progressive trance a ujíždím si na hutném rytmu a pestrých nájezdech.

Co myslíš, že na tobě lidi baví?

To, že jsem u toho tak dlouho vydržel a jsem pořád aktivní, že nelezu jako většina djs vlivným promotérům do zadnic ale jsem pořád sám sebou a když se klub baví a lidi spokojeně tančí tak si tu muziku s nimi náramně užívám.

Na co se k nám nejvíc těšíš?

Na vaše holky, na Husity a taky jsem zvědav na vaši klubovou scénu.

DJ Luis nebo Luis Lamborghini? Kterej „parchant“ je lepší?

To máš těžký, ale asi Luis, je tady na scéně přece jenom déle a kdo ví kde jednou Lamborghini skončí.Je to přece jenom silná kára.

Máš radši písmenka nebo obrázky?

Jednoznačně obrázky protože s nima můžeš prezentovat cokoliv a komukoliv na svět, bez nutné znalosti jazyka.
 
E-Motion warm up party v klubu Allegro

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016