PARTYINFO

 

DIRECT ACCESS

Datum konání:
25.08.2007 - sobota
Místo konání:
Úpice - Dlouhé Záhony
DJs:
Marco S, Georges, Ice, Okan, Famine, Matix, Roof, Shaffa54, Loud, Hauz, guest
Info:
http://www.sunlab.cz
info@sunlab.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Direct Access proběhne koncem měsíce v areálu Dlouhé Záhony
Na vědomí se dává všem vyznavačům kvalitní elektronické muziky, že ze společného úsilí stájí Labyrinth Crew, Submission Square a Sunlab, jest vyvrben výsledek v podobě hudebního mejdanu plného Breakbítku, Drumíku, Housíku a Techýnka, to vše na převelice zajímavém místě. Uskuteční se tak 25.8.2007 v areálu Dlouhé Záhony v Úpici pod názvem Direct Access. Kdo nezná tento jedinečný areál, nechť vydá se za novým poznáním s námi a s naší muzikou.
 
Na hlavním open-air pódiu, které lze nazvat "malými Svojšicemi", bude na začátku "na rozehřání" servírován Breakbeat od Sunlabáků Georgese a Iceho. Poté se rychlost beatů posune o kousek výše do úrovní Drum´n´bassu, což bude znamenat, že právě rozehrál svůj pohodový barevný setík DJ Okan. Lehce po půlnoci přijde řada na pana domácího z Labyrinthu - Marca S, jenž dodá beatům i řádnou dávku tvrdosti. Tu pak k ránu dotáhne téměř k dokonalosti dvojka ze Submission Square - Roof a Matix.

Druhé vnitřní pódium bude po celý večer obhospodařováno v rytmu rovných beatů. Od pohodového Housu, o který se postarají dva nesmrtelní - Shaffa 54 a Loud, přes progressive sound ala skorohouse od Hauze, po energií nabité Techno od slečny DJky Famine.

O pestrý hudební zážitek je tedy postaráno, stejně tak můžeme avizovat kvalitní zvukový a světelný aparát. Nebude chybět ani dostatek tekutin a dlabání na posilnění. Vše podstatné je tedy připraveno, takže není co řešit, stačí se pouze přijít bavit - 25.8.2007 - Areál Dlouhé Záhony - Úpice.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016