PARTYINFO

 

THUNDER

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Andy Moor, Eddie Sender, Orbith, Crossryders

2nd stage - Agent, Spyro, Wizard, M-Sonic, CZ Scream

3rd stage - Dan Cooley, TinTin, Thomas Coastline, Miss B, ScooCzech
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk, vip 400 czk
Line-up:
Main stage
21:00 – 23:00 Eddie Sender
23:00 – 01:00 Orbith
01:00 – 03:00 Andy Moor
03:00 – 05:00 Crossryders

Techno AA stage
21:00 – 22:30 Wizard
23:30 – 00:00 M-Sonic
00:00 – 02:00 Agent
02:00 – 03:30 Spyro
03:30 – 05:00 CZ Scream

House Electro Breakbeat
21:00 – 23:00 Scooczech vs TinTin
23:00 – 01:00 Dan Cooley
01:00 – 03:00 Miss B
03:00 – 05:00 Thomas Coastline
 
 
Bouře v benešovském KC Karlov buší na vrata Thunder KC Karlov „seznamka – část druhá“
Thunder KC Karlov: "seznamka – část první"
Velká poprázdninová taškařice se představí na KC Karlov v Benešově u Prahy 7.9.2007. Celou nocí budou provázet DJs a producenti Andy Moor, Eddie Sender, Orbith, Crossryders, Agent, Spyro, Wizard, CZScream, Dan Cooley, Thomas Coastline, Tin Tin, ScooCzech, Miss B a M-Sonic.
 
Logicky v představování začneme hlavní trancovou stageí. Hlavním bodem na seznamu této noci je Andy Moor. Kohokoliv se z předních producentů elektronické hudby zeptáte na to, kdo v současné době patří k producentské špičce, jistě se ve výčtu jmen objeví jméno Andy Moor. Aktuálně se pohybuje v první třicítce světového žebříčku (djmag.com). Tento producent, remixér a člen několika projektů (Leama & Moor, Tilt, Whiteroom) je šikovný už od dětství. V pěti letech si zahrál první kousek na piáno, když mu bylo deset, zvládl už šest hudebních nástrojů, ve třinácti už vytvořil svou první nahrávku a v jednadvaceti potěšil svým hudebním uměním desítky tisíc fanoušků elektronické hudby. Vzhledem ke své schopnosti vytvořit remix napříč různými žánry se stal vyhledávaným remixérem a na svědomí má remixy skladeb například od Britney Spears, Avril Lavigne, Paula Oakenfolda, Briana Ena, Tiesta a Artura Bakera.

Singly přímo z jeho šuplíku bodovaly ve spoustě klubových hitparádách a získal za ně i mnohá ocenění. Je starý něco málo přes čtvrt století, ale už teď se může chlubit početnou diskografií. Je třetinou legendárního projektu Tilt a podílel se na vydání jejich debutového alba Explorer (2005). S Tiltu si občas odskočí za Martinem Smithem (Leama & Moor) a za Adamem Whitem, se kterým produkuje muziku společně jako Whiteroom. Jeden z největších Andyho úspěchů přišel v roce 2005, kdy společně s Above & Beyond vydal skladbu Air For Life, která se stala velice oblíbenou. Z dalších jeho kousků byl úspěšný například singl Halcyon, který se objevil mimo jiné i na kompilaci A State Of Trance 2005 od Armina Van Buurena.

Jako dj je známý především tím, že remixuje skladby známých autorů pro svoji potřebu a dodává jim nový zvuk. Díky tomu zní každý jeho set tak trochu jinak a společně s propracovanou technikou mixu nenechává žádného návštěvníka v klubu klidným.

Eddie Sender
Šikovný 22 letý slovenský rodák svou kariéru odstartoval úspěšným remixem skladby Pilgrim, kterou odehrál ve svém setu Armin Van Buuren na party zvané A State Of Trance v roce 2006. Nebylo to tehdy naposledy a Eddie vyrobil další hity, které si získaly podporu světových djs jako Above & Beyond a Tiesto. Například One Day In Moscow se stala hitem a umístila se na prvních příčkách v trance charts různých rádií v UK, Holandsku, Polsku i u nás. Eddie má na svém kontě 8 vydaných skladeb a v současné době připravuje vlastní show na internetovém rádiu Afterhours.fm s názvem Transender.

Orbith
Ke špičce česko-slovenské taneční scény neodmyslitelně patří dj Orbith. V klubech začal hrát už v roce 1996, ale až v roce 2001 se stal tehdejším objevem roku. Orbith za svou kariéru stihl pobavit příznivce taneční hudby i v cizině a to např. na Mayday Hungary. Rok 2001 pro něj skutečně byl plodným, a tak se pustil i do produkce. Jeho poslední kousek je EP Phantom – deska, kterou společně s Michalem Poliakem vydal na labelu Orime Records. Orbith je bavič od kosti a tak nás nepřekvapí, když si s sebou přiveze hodně tranceových hitovek.

Crossryders
Tato DJská a producentská dvojice se po účasti na halových akcích a festivalech a československém turné stala novým objevem trancové scény roku 2005. Ve stejném roce se CrossRyders také stali tvůrci stále populárnějšího pořadu Numark Dance Conference na jediném tanečním rádiu, DanceRadiu jehož poslechovost je cca 50.000 posluchačů denně, při čemž NDC patří k nejposlouchanějším drivům. Na začátku roku 2006 na světlo světa přivedli svůj první producentský počin v podobě tracku Antehm, který 6 týdnů vévodil hitparádě rádia. Jejich skladby si nalezly pozitivní ohlas u fanoušků, takže se máme opravdu na co těšit.

Pokud trance není zrovna Váš šálek kávy, nezoufejte, už brzy Vás seznámíme s dalšími účastníky zářijového mejdanu na KC Karlov. A co bude na programu? Přece techno, electro a breakbeat.
 
Thunder party proběhne začátkem září v KC Karlov

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016