PARTYINFO

 

THUNDER

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Andy Moor, Eddie Sender, Orbith, Crossryders

2nd stage - Agent, Spyro, Wizard, M-Sonic, CZ Scream

3rd stage - Dan Cooley, TinTin, Thomas Coastline, Miss B, ScooCzech
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk, vip 400 czk
Line-up:
Main stage
21:00 – 23:00 Eddie Sender
23:00 – 01:00 Orbith
01:00 – 03:00 Andy Moor
03:00 – 05:00 Crossryders

Techno AA stage
21:00 – 22:30 Wizard
23:30 – 00:00 M-Sonic
00:00 – 02:00 Agent
02:00 – 03:30 Spyro
03:30 – 05:00 CZ Scream

House Electro Breakbeat
21:00 – 23:00 Scooczech vs TinTin
23:00 – 01:00 Dan Cooley
01:00 – 03:00 Miss B
03:00 – 05:00 Thomas Coastline
 
 
Bouře v benešovském KC Karlov buší na vrata
Thunder KC Karlov „seznamka – část druhá“
Hlavní stage známe a teď je na řadě vás seznámit s obsazením druhé, American Audio, techno a třetí electro/breakbeat stage. Headlinerem American Audio stage je bezesporu matador domácí scény a v posledních letech i velice úspěšný promotér DJ Agent. Sekundovat mu budou DJs Spyro, Wizard, CZScream a M-Sonic. Poďme se na ně podívat pod lupou.
 
Agent
Martina Nauše aka Agenta netřeba příliš ani představovat. Asi ne každý ale ví, že tento dj, producent a promotér nebyl techno řezníkem už od samého začátku své kariéry. Jeho hlavním koněm, co se hudby týče, byli dlouhá léta Orbital a ve svých začátcích často brousil i do drumandbassových vod. Na seznamu dobře odvedené práce má Agent spoustu věcí. Od veleúspěšných kompilací a DJ mixů, přes vlastní produkci na labelu Fylo, promotování festivalu Svojšice a v poslední době i Techno Masters s výraznou stopou na PigFestech až po velice úspěšnou kariéru pod křídly nejžádanějšího bookingu současnosti, německého KneDeep. Rádi bychom vám ve spojení s KC Karlov připoměli velmi vydařený mejdan na oslavu jeho narozenin v dubnu tohoto roku s DJ Rushem.

Spyro
Lukáš Žehra vyletěl raketově do top 10 českých techno DJs před 3 roky a od té doby pokaždé dokazuje, že zcela po právu. Je držitelem ocenění Objev roku 2006 v Czech Dance Music Awards. Jeho sety jsou plné dynamiky a k tanci nezbytné energie. Spyro nekompromisně míchá tvrdé techno s melodickým a dává tak vzniknout neopakovatelné atmosféře. V současné době pracuje na vlastní produkci.

Wizard
Jeho jméno se zapsalo nesmazatelně do historie klubu Posilovna v Mnichově Hradišti, kde se úspěšně představil vedle světových techno veličin, které v té době tento výhlášený klub, pod vedením Skipworkera a Rosti Fanty, hostil. Byl zakladatelem velice agilní booking agentury Oh-la-la agency, ve které kromě něj fungoval i na Mladoboleslavsku oblíbený Bába. Později přichází agentura XTR a zajímavé nabídky z Moravy.

CZScream
Zástupce opravdu tvrdé techno linie nemůže v line upu chybět. V roce 2006 vyhrál Stanton DJ Contest a to jej umístilo do line upů vedle hardtechno a schranz hvězd jako Mario Ranieri nebo Robert Natus. Vzhledem k tomu, že jeho oblíbenými labely jsou Compressed, Working vynil, Inflected, Kne deep, Bitshift a Abstract se můžeme začít těšit na pekelnou jízdu a odrovnání kecek.

M-Sonic
M-Sonic je rezidentem a benešovskou jedničkou. Skoro si již zaslouží za veškerá svá vystoupení v prostorách KC Karlov inventární číslo. Jeho hudební záběr je široký a výběr desek pouze taneční. Klidně naservíruje Olava Basoskiho a nebo Adama Beyera.


V prostorách Červeného draka čeká na své milovníky electro a breakbeat. Zde je největším lákadlem DJ, promotér, moderátor Radia1 a dramaturg pražského klubu Roxy Dan Walterstein aka Dan Cooley. Doplní jej Tin Tin, ScooCzech, Thomas Coastline, Miss B.

Dan Cooley
Populární moderátor pražského Rádia 1, rezidentní DJ a dramatur Roxy, zkušený DJ, který objíždí nejen Českou republiku již skoro 9 let, člen Akademie populární hudby ČR a především výborný bavič s velmi pestrou hudební nabídkou. Tentokráte se bude pohybovat ve vodách electra a breakbeatu. Nicméně překvapení v recordbagu Dana jsou na denním pořádku.

Tin Tin
Tento velmi aktivní DJ a producent se pražskými kluby pohybuje od roku 2004. Stojí za zrodem labelu Geckosound, na kterém vydávají své kousky čeští a slovenští producenti trance, progressive. Spolu s Thomasem Coastlinem stojí za řadou úspěšných skladeb, které našly místo v Top 10 nejen středoevropských DJs.

Thomas Coastline
Velice nadějný producent Thomas Coastline se na krátký čas objevil na scéně pod uměleckým pseudonymem trancového seskupení ReBorns. Přestože nemělo seskupení dlouhého trvání, vyneslo na světlo světa první skladby tohoto žánru v České Republice. S tímto projektem stihl odehrát několik live act! vystoupení. Netrvalo dlouho a Thomas mohl svůj um zúročit na spoluproducentském postu známého dua Crash DJ Team / CrossRyders. Nyní se pouští Thomas Coastline také na svou vlastní sólovou dráhu co by DJ a producent.

DJ Scooczech
V rychlém sledu Scooczech, nadšený to freeteknař, pořídil v roce 2003 gramce a ihned se ujal pořádání vlastních parties, které vyústily v příjemnou klubovou rezidenturu houseových nocí Dancedown v pražské Celebrity Cafe a ostřejších parties v Gecko Baru. Na začátku roku 2005 zakládá společně s djem TinTinem, Andy K, a Real-one GECKOSOUND pod záštitou Gecko baru. V jeho výběru desek jsou cítit kořeny ovlivněné Mayapur soundsystemem. Electro, acid electro, electrohouse a electropunk.

Miss B
Miss B je mladá začínající Djka, která své začátky datuje do roku 2005, kdy se odhodlala k nákupu první desky a později i nezbytného technického vybavení. Zpočátku se orientovala převážně na, v té době se prosazující, electro a electro house. S postupem času, ale začínalo být zřejmé, že tento žánr je příliš úzký a tak se v její sbírce začali postupně objevovat i breakbeatoví producenti. Dnes v jejích setech můžeme slyšet především breakbeat, který je citlivě doplňován electrem. Její sety jsou důkladnou kompozicí, která spojuje oba tyto styly.

Když teď máme seznamku už za sebou, není jistě pochyb kam příští pátek vyrazit. Na rande s bouří Thunder do KC Karlov!

www.myspace.com/andymoorthunder
 
Thunder KC Karlov: "seznamka – část první" Thunder party proběhne začátkem září v KC Karlov

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016