PARTYINFO

 

DRUMSTATION UK

Datum konání:
17.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
MDK (uk), Big Buz (uk), Nutter (uk), Killer (uk), Loxie Mc (uk), Beast 67, Suki, Basstien, Gasr, Leed, Nulita, Hover, Greenflash
Live:
Segundo
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 50 czk
Line-up:
Main stage:
21:00 – Beast 67
22:00 – Killer
23:00 – Segundo
00:00 – Lipbass
01:00 – MDK
02:00 – Big Buz
03:00 – Nutter
04:00 – Suki + MCs MDK, Loxie MC

Dnb league stage:
Basstien (Bass Beast)
Gasr (Masive Elementz)
Leed (Spabreakers)
Nikita (Strančice)
Hover (Strančice)
Greenflash (Rdtm)
 
 
Srpnové pokračování dnb noci Drumstation
Na srpen je pro milovníky drumandbassu připraven další díl noci Drumstation. Line-up bude skutečně nabitý, čeká vás živý koncert kapely, 6 zahraničních umělců, 2 hudební pódia a téměř 20 účinkujících. Když si k tomu připočtete vstup do 22:00 zdarma, dostanete jasný plán na tento pátek 17. srpna.
 
Roli hlavních hostů převezme hned 6 anglických DJs a MCs, kteří reprezentují v Londýně drumandbassovou crew UKflow.tv. UKflow.tv je internetová televize, na které můžete neustále sledovat živé hraní DJů ze dvou studií najednou. Brzy se chystají vysílat i jako FM rádio po Londýně. Jako velmi zkušený reprezentant této crew přijede například DJ a MC MDK, který má za sebou již 16 let vystupování jako DJ. Má několik rezidentních radiových show, ale mezi svojí nejúspěšnější řadí právě tu na UKflow.tv. Od roku 2000 se dal dohromady s Loxie MC, a právě tak se vám přijedou představit do pražského Crossu.



Jako zpestření si budete moci na hlavní stage vychutnat živý koncert kapely Segundo. Kdo již kapelu slyšel, může vědět, že se jedná o příjemný mix breakbeatu, drumandbassu, ale i jiných žánrů. Program hlavního pódia doplní zkušení DJové Beast 67 a Suki, kteří mají mimo jiné na svědomí i spolupráci na stále populárnějších nocích Take Control v pražském Abatonu.

Mysleli jsme i na milovníky jiných žánrů drumandbassu, proto si na druhé scéně budete moci poslechnout zástupce Bass Beast crew (Basstien), Masive Elementz (Gasr), Spabreakers (Leed), Nikitu, Hovera a Greenflashe.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016