PARTYINFO

 

POSH !

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Miss Behavin' (uk), Texx (techno.cz)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Miss Behavin': V pátek v Radosti bude světová premiéra mé nové skladby!
Miss Behavin' headlinerkou páteční klubovky Posh
Tento pátek startuje v Radosti FX nová houseová noc POSH, jejímž rezidentem bude náš šéfredaktor DJ Texx. První host bude skutečně výjimečný - je jím jedna z nejpopulárnějších a nejkrásnějších DJek na světě - Miss Behavin'. Ta se v Praze představila již několikrát a pokaždé bylo zcela vyprodáno, takže se je opět na co těšit!
 

DJka/producentka Miss Behavin' patří v současnosti k nejúspěšnějším britským djkám. Časopis IDJ ji zařadil mezi „Top 50 DJs TO Watch“, byla zařazena mezi nejlepších 100 Djek světa a byla také označena za jednu z nejvíce sexy světových djek. Díky svému talentu dnes procestovala celý svět a slyšet jí tak mohli v Asii, USA, JAR, Kanadě, Středním Východě, Novém Zélandu, Austrálii a po celé Evropě, když vystupovala pro kluby jako Ministry Of Sound, Es Paradis (Ibiza) & Charles Angelz. Během posledních 8 let spolupracovala s takovými jmény jako Judge Jules, Sonique & Brandon Block. Miluje Ibizu a posledních 5 letních sezón trávila právě na tomto baleárském ostrově. TV štáb s ní zde natočil dokonce jednu ze sérií "Ibiza Undiscovered", kterou pak vysílala stanice VH1 Music Channel. Objevila se i na SKY ONE a Channel 4.



Jako producentka se prezentovala skladbou „Such a Good Feelin“, která se ihned vyšplhala na 6.místo v UK dance charts & international charts. Track byl zařazen na celkem 10 tanečních kompilací a byl znovu vydán v minulém roce a byl dokonce vybrán na nominace v BRIT Awards! Nedávno podepsala smlouvu s houseovým labelem „Audio Freska“, kde se zařadila mezi jména jako Soulshaker, Digital Dog, Soulseekers & DJ Disciple. Společně se Soulshaker vyprodukovali nedávno houseovou hymnu „Stuck On You“ s nádherným vokálem Biancy Lindgren. Skladba bude vydána koncem tohoto roku.

Miss Behavin´je také residentkou mezinárodního turné LOVE HOUSE & The Charlys Angelz. Další zajímavostí je, že je tváří společnosti Sennheiser, především pak kampaně pro jejich HD25 model. Tento rok také spolupracovala s brandy jako jsou Smirnoff Ice, Heineken, Armani a Stella Mc Cartney. Objevila se v časopisech FHM, IDJ, Maxim, M8, Mixmag aj.

Vystoupení na party POSH v klubu Radost FX bude zatím třetím českým vystoupením této půvabné djky. Všechny její předchozí návštěvy byly beznadějně vyprodané a je tedy se opět na co těšit. Vedle Miss Behavin' se představí resident party DJ Texx, který minulý víkend odehrál velmi povedený set v klubu Heaven Ibiza ta tomto populárním baleárském ostrově, kam byl ihned po svém vystoupení zabookován znovu. Well done!

Těšit se můžete i na zbrusu nové luxusní dekorace, perfektní zvuk a světelný park či dráždivé projekce. Become Posh!

http://www.djmissbehavin.co.uk/

www.djmissbehavin.co.uk

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016