PARTYINFO

 

POSH !

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Miss Behavin' (uk), Texx (techno.cz)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Miss Behavin': V pátek v Radosti bude světová premiéra mé nové skladby!
V pátek se v Radosti FX představí jedna z nejpopulárnějších houseových DJek na světě. Na novou party POSH totiž dorazí britská DJka Miss Behavin', která zde ve světové premiéře představí svou novou skladbu.
 

Jak jsi prožila tohle léto?

Zase na Ibize nebo tentokrát odpočinkově? Tohle léto bylo skvělé, nicméně trochu hektické. Nalétala jsem spousty mil, ale stálo to za to. Na Ibize jsem hrála v červnu a byla to skvělý způsob, jak zahájit letní sezónu. Miluji to tam, je to bláznivé místo. Poté jsem letěla na turné po Číně a pokračovala na několik vystoupení po Evropě, Kanadě a Středním Východě. Léto v Británii bylo nejhorší za poslední roky, samý déšť a tak bylo super, že jsem za většinou své práce jezdila do teplých míst.

Miss Behavin

Kromě samotného hraní jsi i tváří několika značek a občas pracuješ jako modelka. Rozvíjíš i tuhle část své kariéry?

Před několika lety  jsem byla zabookovaná společností Sennheiser na London Exhibition Plaza. Potkala jsem zde ředitele společnosti, který mi nabídl, abych se stala součástí jejich reklamní kampaně na sluchátka HD25. Dnes mě tato společnost sponzoruje a prosto se objevuji na jejich inzerátech, které vycházejí v časopisech od Mixmagu po Maxim. Modelka ale už nejsem. Jím hodně koláčů...(smích)

Minule jsi dorazila i s rodiči, jak se jim líbila pražská party? Pustí tě tentokrát samotnou?

Rodičům se v Praze moc líbilo. Můj otec měl narozeniny, tak přiletěli, aby mě překvapili. Byla to skvělá noc. Nemohla jsem ani uvěřit svým očím, když je ještě ve 4 hodiny ráno viděla na tanečním parketu. Ráno jsem je pak vytáhla z postele, aby si šli prohlédnout město. Milujeme Prahu, je to překrásné místo. Moc se na pátek těším, ale myslím, že rodiče nechám tentokrát doma (smích).

Miss Behavin

Už delší dobu jsem neslyšel žádnou tvojí novou skladbu, kdy od tebe uslyšíme něco nového?

Právě jsem dokončila nový track "Closer". Dá se poslechnout na mé adrese www.myspace.com/djmissbehavinspace. Doufám, že se vám bude líbit!

Zatím pokaždé jsi v Praze sklidila obrovský úspěch, chystáš do Radosti nějaké překvapení?

Děkuji. Byla to skvělá vystoupení. Praha je jedním z oblíbených míst, kam se ráda vracím. Elektrizující atmosféra, lidé si party dovedou opravdu užít, takže musím říct, že se na party opravdu moc těším. Mám připravené nějaké nové tracky, včetně mé novinky, kterou si právě vezu ze studia a bude to vůbec poprvé, co jí budu živě hrát. Těším se na vás na party a potkáme se na tanečním parketu!!

 
Miss Behavin' headlinerkou páteční klubovky Posh

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016