PARTYINFO

 

7 ELEMENTS

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Alex Leon (de), Davesimon (de), Kajen (de), Pete White, Saimon S, HempSound, Akin vs. George, Matimur

2nd stage - Titan & Partizan (de), Pan Chalan & Sedrik, Masowý Wrazi, Curwa, Záboj, Epileptix Crew, Flux, Thaz, Doyem

3rd stage - Mentalart (de), 2K (shadowbox.cz), Freakox, U.Phone, T.B.M., Lock Up
Info:
http://www.7elements.cz
Popis:
střelnice Poušov, start 20:00, vstup 50 czk
 
 
II. ročník sportovní a hudební akce 7 Elements proběhne začátkem září v Třebíči
A je to tady!!! Po roční odmlce se opět bude konat II. ročník sportovní a hudební akce 7 ELEMENTS, kterou pořádá mezinárodní server Partysan. V sobotu 1. září se sejdeme v Třebíči na sedmi různých sportovištích, kde každý z nás může změřit své síly a dovednosti s ostatními účastníky. Ti nejlepší z každé disciplíny budou odměněni hodnotnými cenami.
 
Na pořadu jsou tyto sportovní disciplíny: KART TŘEBÍČ (motokárové závody jednotlivců v Borovině u fotbalového hřiště), BOWLING (turnaj jednotlivců v bowlingovém centru U Kmotra), PAVOUK (zdolávání lanové a horolezecké dráhy na čas v nově otevřeném Lanovém areálu Pavouk za koupalištěm Polanka), PAINTBALL (amatérský turnaj dvojic na malé Střelnici v Poušově), BEACH VOLLEYBALL (turnaj smíšených dvojic ve Sportovním areálu Laguna), GRAFFITI JAM (umělecké malování na 300 m dlouhou zeď První brněnské strojírny a večerní Live Graffiti Jam na na malé Střelnici v Poušově) a STOLNÍ FOTBÁLEK (turnaj za účasti extraligových hráčů na malé Střelnici v Poušově).



Po ocenění nejlepších sportovců se akce přesune na Střelnici v Poušově, kde program vyvrcholí divokou hudební nocí. Těšit se tak můžeme na tři hudební scény. Na první TANEČNÍ SCÉNĚ vystoupí: Alex Leon (DE), Davesimon (DE), Kajen (DE), Pete White, Saimon S, HempSound, Akin vs. George a Matimur. Na druhé HIP HOP SCÉNĚ vystoupí: Titan & Partizan (From the camp ?Die Bruderschaft? Frankfurt / DE), Live rap: Pan Chalan & Sedrik, Masowý Wrazi, Curwa, Záboj + guests, Beatbox: Epileptix Crew, DJs: Flux, Thaz, Doyem, Zampeace, Kůň, beatbox a freestyle battle o ceny. Na třetí D´N´B & JUNGLE SCÉNĚ vystoupí: Mentalart (DE), 2K, Freakox, U.Phone, T.B.M., Lock Up. V místě konání hudební akce budou k dispozici bary a občerstvení.

Více informací a přihlášky na jednotlivé sportovní disciplíny najdete v sekci SPORTOVNÍ PROGRAM. Na setkání se s Vámi těší organizátoři sportovní a hudební akce 7 ELEMENTS.

www.7elements.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016