PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY – 2ND ANNIVERSARY

Datum konání:
27.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Martin Gredner, Da Moon, Soundjet
Info:
http://www.myspace.com...
party@soundjet.info
Popis:
start 21:00, vstup do 23:00 40 czk, poté 80 czk
 
 
Klubovka Dance In The Sky oslaví koncem září druhé narozeniny
Klubovka v baru na střeše plzeňského ‚mrakodrapu‘ oslaví ve čtvrtek 27.9. již 2. narozeniny. Za mixážním pultem se vystřídají nejen rezidentní DJs Da Moon a Soundjet, ale i hosté Konrad a Martin Gredner.
 
Když vyjedete do posledního, 16. patra budovy BCB, přivítá vás příjemné prostředí SKY bar café. Můžete si zde nejen vybrat z mnoha druhů koktejlů, kávy a desertů, ale přibližně 4x do roka navštívit i celorepublikově ojedinělou taneční party. O úspěšnosti této party hovoří i to, že oslaví ve čtvrtek 27.9. již druhé narozeniny! (V pátek 28.9. je státní svátek :-)

Dance In The Sky není zajímavá jen parketem v klubu na střeše jediného plzeňského ‚mrakodrapu‘, který je ještě o 2 patra výše, než kam Vás vyveze výtah, tančí se tedy v 18. patře střešní nástavby! Kromě zajímavého prostředí, parádního výhledu, příjemné obsluhy, dekorací, kvalitního zvuku a světelné show vás zde samozřejmě čekají DJs, kteří patří nejen k regionální, ale celorepublikové progressive, electro-house a prog-trance špičce. Jako hlavní host a gratulant přijede rezident ostravského klubu Fabric, který se v Plzni poprvé představil právě na této akci. „Dámy a pánové, po obrovském úspěchu se vrací na místo činu Martin Gredner!“ Chybět samozřejmě nebudou stále populárnější rezidenti akce DJs Da Moon a Soundjet. O pohodový rozjezd se postará Konrad, rezident plzeňského klubu PH+.

Přijďte si vychutnat západ slunce s drinkem v ruce na místě s nejlepším výhledem přímo v centru západočeské metropole a nechat se unášet na vlnách electronic music! Sledujte partnerské informační portály pro rozhovory, soutěže a aktuální info.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016