PARTYINFO

 

STŘELÁK 2007

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Střelecký ostrov
Live:
Bratři Ebenové
Popis:
start 19:30
 
 
Letní festival Střelák 2007 končí
 
 
Nejprve se ve čtvrtek 30.8. rozhoupe Střelecký ostrov ska rytmy animálního bigbandu Sto Zvířat. Kapela je již klasickou součástí letního festivalu a vystoupení Sto zvířat se tradičně řadí k nejpovedenějším koncertům sezóny. Koncert se uskuteční v předzvěsti nového zvířecího alba Rozptýlení pro pozůstalé, které naleznete ve výkladních skříních obchodů již toto září. Sto zvířat se po dlouhé pražské odmlce vrací, koncert začne v 19.30 v areálu letního kina na Střeleckém ostrově.

Letní festival Střelák 07 bude letos zakončí dne 1.9. koncert Bratří Ebenů. Tři bratři Kryštof, Marek a David Ebenové podobně jako Sto zvířat dlouho nebyli v Praze ke slyšení. Bratři v doprovodu výborné kapely zahrají svou klidnou a inteligentní směsici folku, jazzu, rocku. Chytře napsané texty protkané příjemným člověčenským humorem /projevujícím se i ve hudební složce písní/ dokáží potěšit velmi pestrou skupinu posluchačů.

Koncert začne ve 20 hod. Po jeho bude slavnostně zakončen letošní letní festival Střelák. Bude promítnut klasický filmařský snímek Lidé z maringotek. Vstup na film bude volný. Zakončení doprovodí speciální světelná show.
 
www.strelak.cz, www.stozvirat.cz, www.bratriebenove.cz, www.csfd.cz/film/3120-lide-z-maringotek
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016