PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Valentino Kanzyani (slo), Orbith, Diome, Tommy, Fedor (sk)

2nd stage - Tommi Vega, Shala, Louis Elio
Popis:
start 21:30, vstup 200/250 czk
Line-up:
Lineup Main Fire Stage:

21:30 Fedor
23:00 Diome
00:30 Orbith
02:00 Valentino Kanzyani
04:00 Tommy

Bar stage:

21:00 Shala
00:00 Tommi Vega
03:00 Louis Elio

 
 
Co nového nabízí brněnská klubovka Elektra
Jak již bylo avizováno v úvodní tiskovce k nové sezóně Elektra, tak rozhodně nehodláme usnout na vavřínech. Elektra má ambice se stát opravdu nejpropracovanější klubovou událostí v ČR a nabízet lidem stále něco navíc.
 


Dekorace:
Tradičně v režii „Tochaczek Design“ studia! Již od prvních metrů vstupu do klubu se dostanete do nového „designového konceptu“ nové Elektra Season. 8 oken ve vstupní lodi bude mít tématiku ohně, všechna klasická stínitka světel na Flédě budou vyměněna za „Elektra fire edition“ stínítka, na stolech budou dokreslovat atmosféru speciálně vyrobené lampičky. Sálu bude vévodit centrální fire edition deko za djem a projekce budou tentokrát na dvou 3 x 2m plátnech po boku djs.



Zvuk: Zásadní prvek dobré akce. Proto bude pro tuto sezonu instalován ze 4 stran a zepředu bude navíc djské mixy podporovat 2 x více basových kilowatt. Doufáme tak, že v pátek se Fléda stane nejlepším hudebním zážitkem, co bude v ČR v nabídce.



Salónek vůní by Parfumcity.cz: Ve spolupráci s partnerem Elektry, Parfumcity.cz, bude ve fialovém salonku před sálem možhost navonět se různými vůněmi a soutěžit o kupon na nákup zboží v ceně 1000,-.



 
Valentino Kanzyani vystoupí koncem září ve Flédě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016