PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Valentino Kanzyani (slo), Orbith, Diome, Tommy, Fedor (sk)

2nd stage - Tommi Vega, Shala, Louis Elio
Popis:
start 21:30, vstup 200/250 czk
Line-up:
Lineup Main Fire Stage:

21:30 Fedor
23:00 Diome
00:30 Orbith
02:00 Valentino Kanzyani
04:00 Tommy

Bar stage:

21:00 Shala
00:00 Tommi Vega
03:00 Louis Elio

 
 
Co nového nabízí brněnská klubovka Elektra
Valentino Kanzyani vystoupí koncem září ve Flédě
Na Flédě to s Electrou myslí opravdu vážn a vozí jedno super jméno za druhým. Hostem zářijového vydání bude jeden z nejzajímavějších producentů a DJů, Slovinec Valentino Kanzyani, mimochodem chráněnec a pravidelný remixér Carla Coxe.
 
Dle staré alchymistické teorie se tři základní principy projevují skrz 4 elementy a Elektra se dle nich začne odvíjet, ze smrti jednoho elementu je zrozen element jiný, ze smrti jedné Elektry bude zrozena další. 28. září se Fléda promění v oheň, reprezentovaný trojúhelníkem, trianglem se špičkou nahoru. Trojúhelník, triangl, nás bude provázet celou sezonou až do jeho odhalení a pochopení. Valentino Kanzyani odstartuje celý ten "sezónní rok", celou Elektra season, kde se přemění projekce z klasického promítání za DJem, dekorace vás povedou za ruku a nadupanější zvuk  bude rozvibrovávat všechny na maximum. Pamatujte si - hlavní prvky a symboly Elektry jsou žárovka a 4 elementy kolem ní!

Valentino Kanzyani (Slo)

Společně s Umekem a Laibach vyvozní artikl této malé země. Hned první deska, kterou vydal a to pod názvem Recycled loops (produkoval společně s UMEKem) vyšla na Anglickém labelu Primevil a přinesla mu nevídaný ohlas. Zakládá svůj vlastní label "Recycled Loops" a hned s prvním deskou sklízí obrovský úspěch. Britský časopis Music ji vyhlašuje jako singl měsíce. Suveréně největšího úspěchu se dočkal jeho další sólový počin House Soul EP, který vydal na labelu Carla Coxe In Tec Records. Tuto desku si oblíbili takoví techno Djs jako Dave Angel nebo Laurent Garnier. Poslední dva roky se v kuloárech již potichu hovoří o tom, že Kanzyani začíná svého slavnějšího parťáka Umeka pomalu i převyšovat . Kombinace jeho aktuálního soundu a známých  schopností baviče dávají velké naděje, že by se mohlo jednat o jeden z klubových zážitků roku. U toho byste neměli chybět!

www.myspace.com/elektraclub // www.myspace.com/valentinokanzyani



Vstupné: 200 / 250
www.ticketstream.cz / www.ticketportal.cz / Dům pánů z Lipé, Fléda bar, Indies, Wolf Music, BKC
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016