PARTYINFO

 

HOUSEWARS HEINEKEN OPEN AIR

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Přehrada
DJs:
Radan Mach, Andrea Fiorino, Marthen, Sven Shkvet, Patricia, Marco-IMP, Marcus Cooper, Excubitor, Mitecheek, Quicks, Michal Pesina, Mike Nemi, B2, Martin Pago, Carlos
Info:
http://www.7nebe.cz
Popis:
start 17:00, vstup 50 czk
Line-up:
17:00 - Excubitor
18:00 - Duncan
19:00 - Martin Pago
20:00 - soutež o panáky a příslušenství k mobilům s B2
20:30 - Marcco - IMP
22:00 - Andrea Fiorino
23:30 - Radan Mach
01:00 - Sven Shkvet (revival Svena Vaetha)
02:00 - Marcus Cooper
03:00 - Marthen
04:00 - Patricia
06:00 - end

7. Nebe stage:

21:00 - Excubitor
22:00 - Mitecheek
23:00 - soutež o panáky a příslušenství k mobilům s B2
23:15 - Quicks
00:00 - Michal Pesina
01:00 - Mike Nemi
02:00 - B2
03:00 - Martin Pago
04:00 - Carlos
06:00 - end
 
 
Housewars Heineken Open Air na brněnské přehradě
 
 
Protože letní počasí a prázdniny nám jdou pomalu do finále, tak na sobotu 1. září si pro Vás  hudební klub 7. Nebe připravil opravdu důstojné rozloučení s letošním létem. Celý hudební klub se opět dočasně přemístí na Brněnskou přehradu do klubu TEE PEE, kde se uskuteční druhý díl oblíbené akce Housewars Heineken Open Air. Celá akce bude rozdělena na dvě hudební stage a začíná už v 17 hodin. V případě pěkného počasí bude hlavní stage venku, společně s posíleným zvukem a světelnými efekty. V opačném případě se přesune do útrob TEE PEE. Prvních 300 platících obdrží u vstupu od našich krásných hostesek 0,3 l piva Heineken zcela zdarma. Čeká na Vás rovněž i hodně soutěží o různé výhry, které pro Vás bude během celého večera připravovat a uvádět DJ B2. Nejzajímavější bude určitě soutěž o příslušenství k mobilním telefonům od firmy www.budocentrum.cz, ale zajímavá bude i tradiční soutěž o panáky, které Vám budou nalévat přímo naše hostesky.



Na hlavní Heineken stage se můžete těšit na předního brněnského DJ Radana Macha, který má pro Vás připraven svůj již druhý letní setík. Dále pro Vás zahraje svůj speciální plážový mix jeden z nejoblíbenějších brněnských DJs, Andrea Fiorino z hudební stáje Clubzone.cz. Čeká na Vás rovněž velký narozeninový set DJ Marthena, který zde oslaví svoje narozeniny. Na hlavní stage vystoupí i další hvězda Marcus Cooper, ale i Sven Shkvet, což je první revival DJ Svena Veatha. Dále pak zde ještě vystoupí znojemská Patricia a také Marco – IMP.

Na druhé stage, která je pojmenována 7. Nebe stage je rovněž nabitý program. Tentokráte se zde objeví Mike Nemi aka Neuro hrající tradičně velmi příjemný trance, DJ B2 zahraje novinky z Ibizy, které si jako každé léto přivezl z elektronického Španělska, Martrin Pago má již určitě připraven vychytaný minimalový setík, Michal Pešina má velkou sbírku hitů ve stylu electro a Mitcheek preferuje zase tradičně house. Dále zde vystoupí také Excubitor, Carlos, Quiks a Duncan. A tak se na druhé stage můžete těšit na stylově opravdu různorodý průřez současnou hudební scénou. Každý si zde najde určitě to, co ho zajímá.

Nebude chybět skvělá atmosféra, kterou znáte z klubu 7. Nebe. Vstup je opravdu symbolický, za pouhých 50 Kč na Vás čeká spousta kvalitní hudby a hlavně zábavy. Pojďte tedy s námi důstojně oslavit závěr prázdnin a letošní letní sezóny v sobotu 1. 9. do TEE PEE na brněnskou přehradu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016