PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN THE DVD TOUR 2007

Datum konání:
08.09.2007 - sobota
Místo konání:
Rožnov pod Radhoštěm - City Club
DJs:
Michael Burian (michaelburian.com), CJ-Fox, Hidys, Dark Cube, Volvacek
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
 
 
Michael Burian: "V září vyjde můj další nový singl."
V sobotu se v Rožnově pod Radhoštěm představí DJ Michael Burian. Pořadatelé ho při té příležitosti pořádně vyzpovídali a Michael prozradil, jak je to vlastně s jeho novým singlem.
 
Ahoj, začneme rovnou ze startu. Na české a světové scéně nejsi žádný nováček. Jak vůbec vnímáš publikum u nás a ve světě?

Snažím se publikum vnímat všude stejně a tak i přistupuji ke svým setům. I když je mentalita lidí v různých státech jiná než třeba u nás, na party chodí lidé na celém světe hlavně za zábavou a tak je možno party rozdělit pouze na povedené a nepovedené. Naštěstí už dlouho zažívám jen ty povedené a za to jsem moc rád.

Vzpomeneš si na své začátky hraní? Můžeš nám říct něco o svém stylu? Vzhledem k tomu, že už tu hraješ docela dlouho, zajímá mne, jak se tvůj styl hraní vyvíjel... ?

Můj styl se vyvíjí neustále a to nejen po hudební stránce, ale i po stránce technické. Poslední dobou používám digitální djing, který mi umožňuje mnohem více možností při mém živém vystoupení než klasický djing. Myslím, že jsem si za tu dobu už vybudoval určitý specifický styl a tak mi i spousta lidí říká, my jdeme na tebe protože tak jako ty, nehraje nikdo jiný, což mě moc těši!

Co tě vůbec nejvíce baví na tvém stylu hudby?

Baví mě hudba, která má nápad, energii, melodii a není jednoduchá a prvoplánová.

Vystoupil jsi po boku takových hvězd jako je: Paul Van Dyk, Steve Angello, Joseph Armani, Markus Schulz atd. Co podle tebe znamená jméno Michael Burian ve světě?

Tak na tuto otázku ti asi neodpovím, sám sebe hodnotit neumím.

Teď tvé tour... Michael Burian THE DVD TOUR 2007. Vydal si své první DVD, k tomu ti moc gratuluji. Co nám o tom všem povíš?

Víc jak rok jsem pracoval s celým teamem lidí na tomto DVD, které vyšlo letos na jaře a jak ho prezentuji na svém DVD Tour. Psát o obsahu bych ani  moc nechtěl, už na to téma bylo řečeno myslím dost. Doporučuji si DVD pořídit a udělat si na něj svůj vlastní názor. Každopádně ohlasy jsou skvělé a také hudební kritiky, což mě moc těší. DVD tour probíhá nejen u nás, ale i ve světě. Třeba minulý týden jsem DVD prezentoval v klubu Amnesia na Ibize a nebo na začátku srpna v Chicagu v klubu Vision.

V CITY CLUBU se představíš poprvé. Máš pro rožnovské party lidičky připraven letní setík?

Určitě, mám přichystáno spoustu muziky, která mě provázela cele léto a mám i přichystáno něco málo ze své zbrusu nové vlastní produkce.

Máš před sebou nějaké zajímavé projekty, které stojí za zmínku a chceš se s nimi pochlubit?

Jak jsem již psal, DVD je již v prodeji a také můj poslední single Secret Sins. Přes léto jsem ale nezahálel a tak v září vyjde můj další nový single, který se jmenuje Freakin a to vše pod záštitou mého nového labelu Bohemian recordings.

Teď zabloudíme trochu do minulosti. Dříve si vystupoval pod Elektromajkl, pokud se nepletu. Teď pod Michael Burian, v čem byl důvod?

Jak už jsem mnohokrát vysvětloval, hlavním důvodem byl problém s výslovností a prezentací nicku Electromajk v zahraničí. Nikdo neuměl moji přezdívku vyslovit nebo napsat a tak jsem se rozhodl začít používat moje jméno.

Děkuji za rozhovor. Orbis Pistus

Taky děkuji a už se do Rožnova moc těším. Michael Burian
 
Michael Burian The DVD Tour pokračuje v Rožnově pod Radhoštěm

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016