PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
03.09.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bon Finix, Martin Frank, Diga

2nd stage - Davsan (spabreakers), Win.cent (spabreakers)
Live:
BT´N´J
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
BT´N´J vystoupí v pondělí na Free Mondays
Po prázdninové pauze se na Free Mondays opět vrací živé koncerty a tedy i začátky ve 20:00 každé pondělí. První kapelou, která Free Mondays do nové sezóny uvede, bude funky-hip hopová formace BT´N´J. Výborný to start, protože jejich koncerty jsou opravdu super.. Slibujeme, že vás roztančí, rozesmějí, rozeskákají a kdo ví co ještě.
 
Sami BT´N´J o sobě říjkají:
Byli jsme jen 2 a ted nas je zas 7. Nase tvorba se stale posouva vpred. Laik by se nas snazil oznacit hiphopem, funkem ci latinem, ale znaly clovek vi, ze jsme zapocali s "pohyb-hopem", pozdeji "atonálním nehopem", ktery jsme zdokonalili v "nemeckou dechovku s prvky anglickeho golfu" a z naseho placaciho obdobi definovatelneho snad jen "rum'n'bass" jsme se vymanili stylem "v-ci-kuzi-ses-kdyz-ne-ve-svy-core". Behem ery "Fenykl Brothers" jsme prosakli do R1, ponejprv s Bloo Moonem, nyni s Lazo Plazem.Potreba zivych bicich se vsak nedala zahnat ani tou nejfrekventovanejsi masturbaci. Zjevil se Kvetak a pomalu zvetsuje pocet "Hrozen Buzen".

www.btnj.79.cz
 

Po koncertu budou od 22:00 jako vždy následovat sety djs. Tentokrát bude Free Mondays in electro (můžete si to dát jako například malý after po sobotní Elektře) a za gramofony nastoupí djs Bon Finix, Martin Frank a Diga. Na chilloutu si můžete "odpočinout" u dj's Davsana (spabreakers) & Win.centa (spabreakers). Projekce obstarají vjs Tha.Sun. Přijďte, obvykle končíme tak v půl šestý.

Free Mondays, 3.září, od 20:00, funky, hip hop, electro.. come on.)
 
Free Mondays in electro v pražské Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016