PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
03.09.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bon Finix, Martin Frank, Diga

2nd stage - Davsan (spabreakers), Win.cent (spabreakers)
Live:
BT´N´J
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
BT´N´J vystoupí v pondělí na Free Mondays
Free Mondays in electro v pražské Roxy
 
 
První zářijová pondělní noc jakoby byla stvořená pro další z řady vypečených mejdanů protažených až do rozbřesku. Takzvané "Free Mondays in electro" v podání dj's Diga a Martin Frank se objeví v klubu Roxy již potřetí a to s dalšími zajimavými hosty. Z řad live act to bude hiphopová a funky kapela  BT´N´J a z řad dj's to bude dj Bon Finix, který naladí progresivnější náladu po kapelce. Na chilloutu si můžete "odpočinout" u dj's Davsan (spabreakers) & Win.cent (spabreakers). Projekce obstarají vjs Tha.Sun. Přijďte, obvykle končíme tak v půl šestý ;oP


Bio dj BON FINIX:

BON FINIX je na půl Kypřan a na půl Čech. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát taneční hudbu. Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoho odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs. Rok 2004 zajistil Bon Finixovi residenturu v proslulém pražském klubu Mecca, dopřál mu jako residentovi účastnit se, šílenství připomínajíce, after ve Studiu 54, a také mu přinesl jeho první festival – nic menšího, než Creamfields 2004. K určitě jedinečným okamžikům patří i jeho účast na populárních klubovkách v legendární Roxy, kterými Visage a Mixer bezpochyby byli. Stejně tak i nezapomenutelnou party na lodi u kyperských břehů společně s protagonistou projektu Get Fucked, Nathanem Colesem. Velkým úspěchem bylo i jeho umístění v první desítce v Dance Awards 2004 v kategorii "objev roku".

V roce 2005 přibývají dvě nové residence; ve vyhlášeném after hours klubíku Le Clan a jeho první mimo-pražská residentura v Libereckém Liquidu. Jako jeden z hlavních resident DJs Meccy Bon Finix reprezentuje klub mimo Čechy na zastávkach mini-touru v prestižních klubech Passage v Rakousku a BarRouge ve Švýcarsku. Další rok, další krok dopředu. Bon Finix se představuje na řadě významných festivalů a mega-akcí jako Transmission, Hradhouse, Mácháč a Combi:nations. Legendární klub Roxy ho obsadil jako residenta středečních akcí. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Česku.Bon Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků vzbudila pozornost publika a předpokládá slibnou budoucnost pro tohoto sympatického a bezesporu talentovaného mladíka.
Info: www.bonfinix.com


Bio dj MARTIN FRANK:

Martin Frank- promotér,redaktor serveru electrodjs.cz a rezidentní dj electro noci Electricity se začal zajímat o taneční hudbu v cca 15ti letech. Tehdy jako clubber a pozdějí jako dj začal striktně prosazovat prvky electra do všech aktivit, které u něho souvisely s taneční hudbou. V začátcích jeho hraní můžeme sledovat spíše progresivní tvrdší beaty ,které později vyměnil zcela za zvuk electrohousu s prvky minimal electra. V jeho začátcích věril na dokonalost digitalní hudby, a proto používal ke svému hraní programy Ableton Live!. Později se ovšem seznámil s dvojící djs Diga a Šmuk, se kterými založil skupinu Audiocollective a na rozdíl v protikladu k ostatním djs přecházi na vinylové desky. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění. V této době se stává také promotérem v pražském music baru ArtCoctail, kde později realizuje svoji striktní Electro noc Electricity. Martin se později stáva residentním djem pražského legendárního klubu Czbeat a tím také spadá pod jmenovaný booking.Později se Martin přidává pod ochranná křídla bookingu electrodjs.cz a bookingu SAB digital.Noc Electricity se začíná těšit velké oblibě a proto jsou realizovány dily v Czbeat klubu,Pmklubu a později Electricity on tour.V nynější době Martin spolupracuje s klubem Vertigo na rezidentních akcích Electricity s jeho plány prosazení oblibenosti zvuků Electra mezi široké spektrum clubberů.

Hraje v klubech jako: Roxy (Praha), Mecca (Praha), 7nebe (Brno), Vertigo (Praha), Envelopa (Olomouc), Občanská plovárna (Praha), PM club (Praha), Matrix (Praha), Liquid (Liberec), Czbeat (Praha), ArtCoctail (Praha), Kajetan (Praha), Gecko (Praha), Touster (Praha), Saturnin (Ústí nad Labem), Terasaclub (Litvínov), Aura club (Teplice), Musicclub77 (Praha)
Info: www.martinfrank.org / www.myspace.com/djmartinfrank / www.electrodjs.cz


Bio dj DIGA:

Dj DiGA, vlastním jménem Honza Ditrich, pochází z Prahy, konkrétně z Nuslí, kde vyrůstal stranou od místního ghetta. Rodiče také hudebníci, a tak jediný útěk od reality byla, je a bude hudba. V hudbě se hledal určitě každý a konkrétně Honza až do svých dvanácti let, kdy navštívil první pořádně rozjetou párty. Už se neví, která to byla, jen se traduje, že to skončilo pěškobusovou cestou domů, plnou myšlenek... V prváku na střední přišly první gramce a svět se začal točit jako řetízkáč na tripu. Historie je vcelku vkusná, není o reklamě – alespoň z počátku ne,... Není o velkých akcích a LŇDP... Historie je v klídku a – někdy velice vtipnými oklikami – příjemně vyšlapaná cestička až do pražské legendy – Free mondays in ROXY. (...jo jo, přiznávám, ta hrdost tam je, no...)
 
Slyšeli jste ho: rádio Akropolis, Danceradio, club Guru, Defilé, Kajetán bar na Vinohradech, Art Coctail, Futurum, Music Clubu El Wood, CZ Beat, Bizon Aréna v Karviné, brněnský club 7 Nebe, Liberecký club Liquid, Ústecký open-air – Vrak Dance Party aneb Oxygene Summer Night, ROXY – chillout a ROXY main stage na Free mondays...

Nyní spolupráce na pravidelné párty Electricity v clubu Vertigo v rytmech electra a electrohousu; a v druhé spolupráci s clubem CZBeat v rytmech melody techna, v rezidentní noci The Beyond..
Info: www.djdiga.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016