PARTYINFO

 

ZEN – GREECE EDITION!

Datum konání:
22.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dousk (greece/bedrock rec./myspace.com/dousk), Michael Burian (michaelburian.com), Roman Rai (roxy booking/solstice rec.)

2nd stage - Airto, Lillou
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
 
 
Yiannis Douskos hostem sobotního Zenu
Na sobotní Zen tentokrát zavítá z Řecka Yiannis Douskos, zakladatel projektu Dousk, který momentálně doplňuje hvězdy progressive stylu na labelu Bedrock Records.
 
Yiannisova spletitá cesta k tomuto žánru začala už ve dvaceti letech, kdy dokončil studia klasické hudby, jazzu a produkování elektronické hudby. V roce 1998 si vyzkoušel si vystupování v rádiu, kde také začal kariéru hudebního producenta. Jeho skladby jsou v kořenech ovlivněny např. tanečními styly ze 70. let, progresivním rockem a z 90. let formami techna a breakbeatu. Jeho aktuální tvorba je však ve stylu progressive, kde si vydobyl velký respekt hned s debutovým albem D.I.Y. (2005, Klik Records), které sklidilo na scéně velmi kladné ohlasy od všech renomovaných kritiků. Z několika ohlasů na jeho album zmiňme např.: "Great album, nice selection of varied tracks. The best for me are ROBOT / FLORENCE / CHRYSALIS / BUSMEKANIK" - Anthony Pappa

„"Greek producer Yiannis Douskos has delivered an excellent debut album for his native Klik Records that shows why he is one of the biggest talents in progressive circles at the moment.“ - IDJ Magazine.

D.I.Y. album rating: 9.0 / 10.0 – 365mag.com

Při Yiannisově premiéře před českým publikem nebude samozřejmě chybět ani rezident Michael Burian (michaelburian.com) a Roman Rai (roxy booking, solstice rec.). V chilloutu budou hrát (nejen pro medvěda) Airto & Lillou.Těšit se můžete ani nové dekorace, plazma projekce a speciálně upravený a posílený světelný park! Vstup na sobotní mejdan je do 23:00 za 100,-, později za 200,-. Začátek klasicky ve 22 hodin.

Více informací najdete na www.roxy.cz a www.myspace.com/dousk.

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016