PARTYINFO

 

SONNE EDITION 3

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Topolná - Areál Bůrovce
DJs:
Rydel (krach rec. /interparty, nl), Latech (djlatech, sk), Azil (djazil.com), Jordy (strobe), Revolt (djrevolt.com), Wexter (melodix.cz), Mildee (strobe)

2nd stage - Sigfrid (dj lab), Kita (strobe), Daemon (dj lab), Bear (strobe)
Live:
Southeast
Info:
http://sonne.freeparties.net
skein@strobe.cz
Popis:
start 19:30, vstup 100 czk
Line-up:
19:30 - 20:30 Mildee
20:30 - 21:45 Wexter
21:45 - 22:45 Jordy
22:45 - 00:00 Latech
00:00 - 01:30 Rydel
01:30 - 03:00 Southeast
03:00 - 04:30 Revolt
04:30 - 06:00 AZiL

Drum´n´bass stage:

21:00 – 23:00 Kita
23:00 – 01:00 Bear
01:00 – 03:00 Sigfrid
03:00 – 05:00 Daemon
 
 
Sonne Edition 3: Poslední informace a line up Rozhovor se Southeast live k akci Sonne Edition
Revolt a AZiL na dalším pokračování Sonne Edition
Za necelé dva měsíce vypukne v prostorách KD Topolná na uherskohradišťsku další pokračování seriálu Sonne Edition. SE crew si vám dovoluje představit první dva vystupující, trance DJs Revolt a AZiL. Nechybí ani ochutnávka jejich setů, hezký poslech. 
 
REVOLT - trance / tech-trance / progressive (trancemusic.sk, Olomouc)



www.djrevolt.com - www.trancemusic.sk

Vzpoura, povstání, odpor, těmito slovy se dá vyjádřit význam slova revolt. A přesně jimi se dá charakterizovat dj Revolt. Mladý, charismatický dj, působící v Česku, původem však ze slovenských Košic je důkazem toho, že i maličká středoevropská země rodí skvělé dje. Revolt není jedinečný jen svým stylem hraní, ale také cestou, kterou se k němu dostal. Od malička ho zajímala hudba tvrdšího rázu a o elektronické hudbě toho příliš nevěděl. To všechno ale změnila práce v internetové kavárně. S přístupem na internet se začal seznamovat s technem, které bylo hodně oblíbené. Narazil i na trance, ale ten byl v té době mezi Čechy jak se říká "pasé". Poslechově se hudbě věnoval opravdu intenzivně. Čím více poslouchal, tím více se o djing zajímal.

Své djské začátky si odbyl v olomouckém klubu Varna, kam se dostal díky přátelství s djem Haanou, proslulým svými čtvrtečními techno večírky v místním music baru. Právě Haana se stal pro Revolta učitelem a dal mu příležitost hrát. V roce 2003 začal Revolt aktivně hrát, a to převážně techno a hardtechno. To ho ale nenaplňovalo. Stále více si uvědomoval, že jeho srdci je bližší progressive, trance a tech-trance. V tomto stylu se vyloženě našel, a tak s technem přibližně po roce skončil. Ne však nadobro.

Ze začátku postrádal u trance tvrdost a rychlost mixu, což se neshodovalo s jeho stylem hraní. Postupně na tom pracoval a začal techniku trance kombinovat právě s technem, čím se od jiných djů docela liší. Stylově je však u něj na prvním místě stále trance, a to zejména holandský. Revoltova specifická technika spočívá v tom, že aplikuje scratche do gradací trance skladeb a dodává tak svému setu větší energičnost, kterou doslova strhává publikum.

Dj, který si rád zahraje z tří gramofonů. Dj, kterému nedělá problém střihnout si osmihodinový set. Dj, jehož rozmanitost, melodičnost a emotivnost strhne každého. Takový je Revolt. Když se postaví za mix a gramofony a spustí svoji hudební smršť napěchovanou těmi nejlepšími skladbami, jen těžko odoláte. Při svých vystoupeních vždy nabídne svoji jedinečnou porci trance. Jeho multistylové sety plné síly progressivem počínaje, přes uplift a tech-trancem konče prostě člověk musí slyšet.

Jako jeden z hrstky českých trance djů se se svým kolegou Deepressem může pyšnit vlastní rezidentní nocí s názvem Beats and Melody night, při jejíž příležitosti si zahrál po boku djs jako Michael C, Motka, ReOrder, Eddie Sender a další. Mezi jeho oblíbené producenty patří zejména Signum, Joop, Sander van Doorn, Stoneface & Terminal, Perry O´Neil, Matthew Dekay, Armin van Buuren, David West, M.I.K.E., Tiesto, Ronski Speed, Cave, Dylan Drazen, Sebastian Brandt, Under Sun, Breakfast nebo třeba JPL.
 
Download:
DJ Revolt - Revolted
DJ Revolt - Revolution
DJ Revolt - Sunshine
 

AZiL - trance / tech-trance (Letohrad, V.Čechy)



www.djazil.com - www.myspace.com/djazil

DJ AZiL - Pochází z východních Čech z malého města Letohrad. K hudbě měl kladný vztah již od ranného dětství. Poslouchal rád muziku komerčních i nekomerčních žánrů. Kolem roku 1999 se jeho láska nasměrovala na elektronickou hudbu a to převážně styl trance. Tato hudba mu ovlivnila vnímání a otevřela dveře k djingu takovému. Po měsících tvrdého tréninku začal v polovině roku 2002 ve východočeském kraji pořádat první párties. Pořádal párty v místním rezidentním Bristolu pod názvy Trance Nation, Trance Forever a Wednesday Session. Průchod trnitou cestou mu v roce 2004 přinesl první vážená vystoupení. Za tu dobu jste ho mohli vidět a slyšet po boku djských jmen jako jsou Shane54 (HU), Sonorous (DE, Euphonic), Quintin (NL), Laydee Jane, Michael C, Orbith, Nika77, Petr Holman a dalších. Na prestižních místech jako Fabric – Ostrava, Palác Akropolis – Praha, Palm Beach – Teplice, MusicLand – Zlín, 7.Nebe – Brno, OK-Centrum - Pardubice a dalších. Zaslechnout jste ho mohli v éteru na řadě rádiích např. Dance Rádio, FUN1, Rádio LIFE, Radiu Akropolis. Dnes AZiL pluje na vlně trance a progressive muzik. Jeho kvalitní sety okořeňuje show za gramofony, jenž jsou pro jeho vystoupení nezbytná. Do budoucna hodlá svůj talent a čas vnořit do vlastní tvorby track-ů.
 
Download:
Dj AZiL - AERO (srpen, 2007, 88MB)
Dj AZiL - The Other World (2007, 50MB)
Dj AZiL - radio Akropolis (2006, 83MB)
 
Třetí pokračování Sonne Edition proběhne v listopadu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016