PARTYINFO

 

RÓISÍN MURPHY + HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loutka (roxy), Cubik (roxy booking), Rescue & Canobee (pure rhythm)
Live:
Róisín Murphy
Popis:
Koncert Róisín Murphy přesunut na leden!!! start 20:00, vstup 847 czk, Human Traffix - start 23:00, vstup do půlnoci 100 czk, poté 150 czk
 
 
Koncert Róisín Murphy 2. listopadu v Roxy nebude, přesunuje se na leden 2008
Koncert Róisín Murphy 2. listopadu v pražském klubu Roxy se z důvodu zranění umělkyně při vystoupení v Moskvě s definitivní platností přesouvá nejspíše na druhou polovinu ledna 2008. Přesné datum oznámí promotér co nejdříve. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. V případě, že by se nový termín někomu nehodil, bude možné vrátit vstupenku v místě zakoupení. Podobně jako pražský koncert byla nucena zpěvačka přesunout vystoupení v Berlíně a Polsku. Děkujeme za pochopení.
 
Róisín Murphy, bývalá členka kapely Moloko, se v sobotu 27. října v moskevském klubu Ikra zranila při svém koncertě. Při zpěvu písně „Primitive" se uhodila do hlavy o židli, která byla součástí scény, a poranila si očnici. Zpěvačka byla následně rychle převezena do moskevské nemocnice a v neděli brzy ráno odletěla zpět do Velké Británie. V noci z neděle na pondělí pak podstoupila operaci. Naštěstí i přes velký náraz a ztrátu krve zůstal její zrak nepoškozen.



Róisín Murphy se narodila v irském Dublinu. Když jí bylo 12 let, její rodina se přestěhovala do anglického Manchesteru. Na začátku její hudební kariéry stálo setkání s hudebníkem Markem Brydonem v jednom sheffieldském hudebním klubu. Tato dvojice pak pod jménem Moloko vydala čtyři velmi úspěšná a oceňovaná alba: od debutového „Do You Like My Tight Sweater?“ v roce 1995 až po „Statues“ v roce 2003. V létě 2005 vydává Róisín ve spolupráci s Matthew Herbertem, který do té doby remixoval několik skladeb Moloka, svůj první sólový projekt – album „Ruby Blue“. Moloko hrálo v Čechách několikrát – na festivalu Go Planet Roxy 2003 a ve stejném roce ve velkém sále Lucerny. Róisín se pak objevila sólově s doprovodnou kapelou v rámci turné k desce „Ruby Blue“ v pražském Veletržním paláci, kde sklidila velké ovace u diváků i hudebních kritiků.

www.roisinmurphy.com
www.myspace.com/roisinmurphy
 
Róisín Murphy, zpěvačka Moloko, vystoupí v listopadu v Roxy
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016