PARTYINFO

 

VINYL CUP - DJ EXHIBITIONS

Datum konání:
31.08.2007 - pátek
Místo konání:
Sezimovo Ústí - letní kino
DJs:
C3ma (techno), Satiwa (d’n’b), Kendy (house), Talent (disco), Azbuka (hiphop, break), Flyplender (progressive tribe), Sceletor (tek tribe), Crayzzeeeman (tech-house, techno), Morf (break), Error (electro tek) Jimi Fingaz (breakbeat), Mik-E (progressive house)

afterparty - Merak, NRG, Alister
Popis:
start 16:00, vstup 90 czk
Line-up:
16:00 - 16:30 C3MA * techno
16:30 - 17:00 Satiwa * D'n'B
17:00 - 17:30 Patris * electro techno
17:30 - 18:00 Flyplender * progressive tribe
18:00 - 18:30 Crayzzeeeman * techno x house
18:30 - 19:00 Talent * disco
19:00 - 19:30 Sceletor * tek tribe
19:30 - 20:00 Muttagen * techno, HC
20:00 - 20:30 Morf * breakbeat
20:30 - 21:00 Error * electro x tek
21:00 - 21:30 Jimi Fingaz * breakbeat
21:30 - 22:00 Kendy * house
 
 
Jihočeský Vinyl Cup se uskuteční v Sezimově Ústí
Zajímavé akce se nekonají jen ve velkých městech. V Sezimově Ústí podporuje netradiční festival spojující DJskou exhibici a soutěž místních DJů i radnice a to nám přijde minimálně sympatické! Dejte přečíst tenhle článek svému starostovi!:)
 
Pod záštitou kulturního odboru města Sezimovo Ústí, známého jako MĚXUS, je pro tance- i poslechuchtivé příznivce elektronické hudby připraveno zakončení letních prázdnin jak se patří zaměřené na podporu našich lokálních DJs. Datem které si rozhodně poznamenejte do kalendáře je pátek 31.8.2007, časem pak 16.00, kdy celá akce odstartuje. Místem určení je pak Letní Kino – Sezimovo Ústí II.



Pokud stále netušíte co se může na konci prázdnin zajímavého odehrát, prozradíme Vám to! Je pro vás přichystaný v pořadí již třetí ročník DJské exhibice kombinované se soutěží jihočeských DJs – VINYL CUP: dj exhibitions. V soutěžním čase od 16.00 do 22.00 se předvede celkem 12 DJs z nichž každý má vyhrazenu půlhodinu času, aby se předvedl. Ty bude kromě příchozích sledovat i odborná porota, která k nám dorazí z jiných koutů České Republiky, aby se tak předešlo zaujetí porotců. Zvukově bude soutěž velmi rozmanitá a uslyšíte ruzné podoby klubového soundu – od hiphopu a dnb, přes disco, electro, house až po techno.

Od 22.00 bude mít porota plně zaměstnané hlavy přemítáním nad výberem desek, technikou a vůbec celkovým dojmem z jednotlivých soužezíčích a Vy si budete moci vychutnat vizuální pokochání v podobě ohnivé show v podání pražských Tribo Fuego, kteří jsou nejuznávanější fire-show formací na freetekno scéně. Po skončení plamenné show je pak na půl jedenáctou naplánováno vyhlášení výsledků, takže se všichni konečně dozví, kdo že to vyhrál a odnese (odveze) si domu sedacího bóbika alias puffa ušitého do tvaru krásného baculatého černo-oranžového vinylu :). Na závěr vás rozvibrují exhibice výherců předešlých ročníků Vinyl Cupu – od 23.00 tech-houseový Frenk D a od půlnoci do jedné pak hophopově-zlomený DJ AKA.

Pro Vás, návštěvníky akce, je celá exhibice zajímavá hned v několika faktorech. Areál Letního Kina dodává akcí osobitý ráz. Díky vyvýšenému hledišti tak jak ho znáte snad ze všech kin budete mít jedinečnou šanci nahlédnout účinkujícím “pod pracky” aniž byste se vystavili riziku postihu ze strany ochranky – takže zvědavci nezapomenou divadelní kukátka a dalekohledy :). Zvuková rozmanitost akce již byla zmíněna dříve, takže si na své přijde opravdu každý. Pro potěšení ucha je připraven 12 kW sound systém. Oko pak kromě zmíněné performance Tribo Fuego a pohledu na postavičky Vašich známých i neznámých křepčících za mixákem rozhodně nepřehlédne velkoplošnou projekci, na které už dlouho a pilně pracuje českokrumlovský VJ Zwuk. A pokud Vám zrovna nebude sedět styl aktuálního soutěžícího, můžete si odskočit do čajovny a prohlédnout si výstavu fotografií Antonína Malého ze soběslavského sdružení A.J.V.A centrum. Pro ty kteří uznávají jiný vizuální styl než fotografii jsou pak přichystaní writeři z Českých Budějovice, Tábora a hlavního města Prahy a v rámci Grafitti Jamu Vám předvedou co všechno se dá se sprejem v ruce vykouzlit.

Od jedné můžou vytrvalci pokračovat v pařbě v pubu BARDO, který najdete na hlavní tepně k táborskému Žižkovu náměstí. Na afteru Vás pro příjemné sobotní vyspávání rozsekají djs Merak, NRG a Alister. Posledně jmenovaným, avšak myšlenkou prvním důvodem, proč byste měli na exhibici dorazit je jediné – PŘIJĎTE PODPOŘIT JIHOČESKÉ LOKÁLNÍ DJS A TÍM TAKÉ ZNOVU NAKOPNOUT JIHOČESKOU KLUBOVOU SCÉNU K BUJARÉMU ŽIVOTU!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016