PARTYINFO

 

FAUX PAS - GAME OVER

Datum konání:
09.09.2007 - neděle
Místo konání:
open air
DJs:
Chris Quadrant, Morph, Tomas, Roman, Efka, Charlie One, Swoop, Martin, Jenda, Mviko, Charlie One
Popis:
Živec - Písek, vstup 70 czk na celý víkend
 
 
Faux Pas - Game Over open air začíná již tento pátek
Celovíkendový open air Faux pas - Game Over
Tentokrát celovíkendové Faux pas s podtitulem Živec: Game Over a to proto,protože náš jedinečný Živec končí s dělaním parties kvůli změně majitele. Proto je to tedy party na rozloučenou a to hned na celý víkend!
 
Ten nejluxusnější sound Vám budou servírovat: Chris Quadrant (UK), nejen jeden z klanu Quadrant sound systemu, ale též člen Rugkutta sound systemu, dj a producent, který jako jeden z mála zůstává věrný opravdovým deep houseovým beatům. Z Rugkutty přivítáme Morpha, kterýtéž patří do Rugkutta sound systemu, který úspěšně pořádá parties jak v Lincolnu, tak i Nottinghamu. Jen za posledníxh pár měsíců hráli s Kinky Movement, Da Sunlounge, Andy Railey (Inland knight/Toka project), Spcecial Interest, Shrewd, Rhytm Plate, Bryan Jones.

Dále nám zahraje již z minulých parties známý Kel Quadrant, další člen Quadrant sound systemu, ovšem žijící a tvořící zde... jeho funky, chytlavé melodie pobaví rozhodně každého! Zahrají nám i dobře známí djs z M&gors sound systemu, Tomáš a Roman a po dlouhé době i ta ženská část M&gors... Efka! Písecké barvy budou hájit jednak Deep Sanding crew - Swoop, Martin a Jenda a kromě nich i MViko. Konec djs.. avšak.. Jako special guest nám přijede zpívat Charlie One, která bude jamovat s djs a kterou všichni známe z Ohm Square nebo z posledního projektu kNot photogenic.

Luxusní zvuk Vás bude doprovázet všude, protože bude sound system jak vevnitř..tak i venku, abychom si mohli užít i open air. V sobotu budeme živě vysílat radio show,která se normálně vysílá z Anglie..jde o show Rugkutta sound systemu Kuttin' the Rugg na www.myhouse-yourhouse.net.

Samozřejmě je zde možnost se ubytovat,takže nás neváhejte kontaktovat! Po celý víkend by se mělo grillovta..bude i oheň..takze klidne něco na oečení s sebou! Rozhodně přijeďte, protože to bude hodně vydařená a pohodová párty.

Šárka La Petite

more info:
www.myspace.com/fauxpasparties
www.myspace.com/lapetite_shark_a
www.myspace.com/chrisquadrant
www.myspace.com/magors
www.myspace.com/rkss
www.rugkutta.co.uk
www.magors.com
www.swoop.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016