PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Milan Lieskovsky (milanlieskovsky.com), Rewis (rewis.eu), Daun (czech.dance), Michael Calda, Yan Dark
Popis:
vstup zdarma
 
 
Impress v Pekelným Baru
V pátek 7.9. 2007 se v klubu Pekelnej Bar uskuteční druhé vydání rozmanité noci s názvem Impress. A kdo že vám bude tento večer umocňovat a násobit vaše pocity z hudby? 
 
Tak především jako speciální host to bude známý dj a producent ze Slovenska – Milan Lieskovsky (milanlieskovsky.com), který společně s Robertem Burianem tvoří producentské duo „Burian & Lieskovsky a mají na svědomí např. skladbu „Izotope Stability.“ Milan je také hlavním organizátorem prestižního slovenského eventu Progress Your Mind a zahrál si mimo jiné také na akci BeOkey s Markusem Schulzem. Kromě hraní a vlastní produkce vysílá také každý měsíc svůj vlastní pořad s názvem „Progressive Mind“ kanadském rádiu ETN.FM.



Další kdo vám naservíruje pořádnou dávku hudby bude resident párty Impress – Rewis (rewis.eu), který se čím dál tím více objevuje na prestižních akcích po celé ČR a v září ho čeká významné vystoupení ve Švýcarsku v Musik Parku. Díky svému citu pro výběr tracků dokáže vytvořit nezapomenutelnou atmosféru a nenechá vás rozhodně sedět na místě. Kromě hraní se začíná věnovat také vlastní produkci.

Těšit se můžete také na dje z bookingu czech-dance – a to dj Daun, který celou akci zahájí stylem, který on sám nazývá nebeský progressivní house. Dále vystoupí také mladý a talentovaný DJ - Michael Calda, který zatím nedostal mnoho příležitostí na větších akcích a předvede vám svůj jedinečný cit pro styl trance. Závěr akce vystoupí také dj hrající mimo jiné na akcích Studia 54 a to Yan Dark se svým energickým progressive happy house setem.

Vstup na tuto akci je zdarma – takže neseďte doma a přijďte si odnést z Pekelnýho Baru pořádnou dávku pocitů na akci Impress! Každý návštěvník obdrží CD Milan Lieskovsky – Progress Your Mind Session No.6
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016