PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Bon Finix, Tripmain, Nesquik (djnesquik.com), Marek Horn

2nd stage - L.P. & Lumichelle
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
Line-up:
Electro/House Stage

22:00 – 01:00 Nesquik
01:00 – 04:00 Bon Trip
04:00 – ??:?? Mark Horn

RnB/Hip Hop Stage

00:00 – 02:00 Lumichelle
02:00 – 04:00 L.P.
 
 
Vibe představí tuto sobotu lídry Nu schoolu
V Pražském klubovém světě se konečně zabydlela nová vlna DJs. Skupina dobrodruhů, stylových a energických mladých talenů, kteří zaujali pozici vůdčích Elektro DJs, známí tím, že dokážou při hraní splynout s davem a také jaké přátelské temperamentní osobnosti mimo stage. Tito DJs budou od tohoto víkendu a dále známí jakou NU school.
 
VIBE Vám představí tři z těchto NU school DJs, první z nich zahraje Nesquik. Resident Fashion noci v Duplexu a také autor a organizátor party Rehab, známý nejen svou jiskřivou osobností, ale také díky hodně energickým setům, které neúnavně týden co týden hraje. Další v pořadí budou dva z nejúchvatnějších pražských DJs, kteří si říkají Bon Trip! Bon Trip je složeno ze dvou charismatických DJs, Bon Finixe a Tripmaina, oba dva pozvedli českou DJ scénu nevídaným tempem. Zaujali pozici lídrů Electro DJs a známí jsou nejen tím jak se dokáží na stagi odvázat, ale také jako přátelští a velice temperamentní osobnosti mimo stage. Spojením těchto vlastností z nich udělalo nejenom výborný pár na pohled ale také ikony a modely ke kterým vzhlíží dav. Noc na hlavní stagi zakončí nováček Mark Horn, který zavítá z Ostravy, ze které se nedávno přestěhoval do Prahy a svůj původní Techno zvuk zamění za Elektro. Mark Horn hrál toto léto na několika festivalech jako Rock for People, vydává se tím správným směrem a v blízké budoucnosti bude jistě hodně sledovaný.



Na druhé stagi se pod NU school představí válka pohlaví, L.P. proti Lumichelle. L.P. mladý, ale zkušený DJ, je znám svou vášní k tvrdšímu zvuku Black muziky jako Raggeaton, old school Hip Hop. Hrál už všude po Praze a teď pravidelně vystupuje v Mecce, K.U. a v Joe Cafe. Lumichelle už hraje řadu let a je podpořena RnB a Hip Hop scénou tím jak je mocná a schopná prolínat různé motivy mezi sebou.

VIBE pokračuje v podporování rozrůstající se lokální scény a představí mnoho dalších talentů z NU school, stejně tak Vám přiveze i špičkové mladé mezinárodní talenty. Další v pořadí bude DJ Pacific (NL) 2. listopadu.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016