PARTYINFO

 

REHAB - PLAYBOY FASHION EDITION

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (djnesquik.com), Sly Antro (myspace.com/sly_antro), Marty Crow
(djmartycrow.cz)

2nd stage - Omar & Abdul 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, vip 390 czk, holky do 23:00 zdarma, Módní přehlídka Playboy & Guess Watches kolekce 2007 - 2008, Sexy Rehab Go GO sestřičky
Line-up:
23:00 Marty Crow
01:00 Nesquik
03:00 All Djs Show
03:30 Sly Antro
 
 
DJ Nesquik: REHAB - Návod k použití
Páteční Rehab party v pražské Mecce
Již delší dobu chybí české klubové scéně originální taneční noc a není žádnou novinkou, že kvalita pražských klubových nocí posledních pár let značně upadá. Důvody jsou zřejmé. Posledních deset let se na scéně objevují stále stejná jména Djů, kteří dokola omývají své staré vinyly a místo aby vám z jejich mixů tuhla krev v žilách a vyskakoval mrazivý pot na zádech, navodí vám tak akorát pocit rostoucí nudy ze stereotypu a konceptu parties.
 
Proto se projekt Rehab, který funguje již od roku 2005 a své stálé místo si před půl rokem našel v klubu Mecca, snaží vymknout všem konvencím a opět určit směr taneční hudby.



A co vlastně projekt Rehab znamená?

Klub Mecca se na jednu noc stane jakýmsi vyjímečným „Rehabilitačním centrem“ (od toho název Rehab – Musical Rehabilitation Centre), které má za úkol zachránit všechny nakažené clubbery virem MTD’s (Musical Transmited Diseases), kteří se nakazili z důvodu upadající kvality běžných klubových nocí.

Rehab je koncept navrženým tak, aby spojil dvě různé skupiny lidi ve stylovém přostředí a zárověn prolomil stereotyp klubových nocí v Praze. Jde o sexy propojení House, RnB a HipHopu na dvou stagích v jeden večer. Představ si nejžhavější house DJs ve městě, nejvytíženější RnB DJs v ČR a sexy sestřičky v jednom z nejstylovějších klubů v Praze - tohle je hudební rehabilitace! Abychom to celé ještě trochu okořenili, náš partner Playboy předvede zbrusu novou modní kolekci. Vypadá to, že sestřičky budou mít společnost. DJ Nesquik je uznávaný resident klubů Duplex a Mecca a DJ Sly Antro z rodného Manchesteru je housový veterán, který drží svou residenci v klubech na Ibize a Aya Napa. DJ Omar & DJ Abdul 52 jsou momentálně nejvytíženější RnB & Hiphop DJs v Čechách. Společně působí v klubech po celé ČR, jsou zakladateli první české RnB & Hiphop hitparády a v současné době působí na HipHopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul Show

Příznaky infekce MTD’s

- Navštěvujete automaticky stejný klub(y)/bar(y) a říkáte si "Proč tady zase jsem a co tady vůbec dělám?" a přesto nevyhledáváte jiné místa.
- Tykáte si s WC personálem (prvotní příznak).
- WC personál zná detailně příběh Vašeho života a dává Vám rady (pokročilé stádium infekce).
- Cítíte rostoucí pocit nudy a ze stereotypu a konceptů parties máte pocit tlaku ve střevní oblasti.
- Konvenční stimulanty na Vás nezabírají a zvýšené dávky mají spíše opačný účinek.
- DJské sety máte oposlouchány tolikrát, že je máte zaryté v paměti a zní Vám neustále v hlavě stejně, jako když náhodou ráno slyšíte The Ketchup Song.
- Máte halucinace, přestože halucinogen je stále bezpečně uložen ve Vaší peněžence.
- Extáze je pojem, pro Vás známy pouze z televizního pořadu Peříčko (velmi smutný příznak).

VAROVÁNÍ! MUSICALLY TRANSMITTED DISEASES (tedy MTD), v překladu známé jako HUDEBNĚ PŘENOSNÉ NEMOCI, jsou aktuálním globálním tématem č.1 mezi předními experty na taneční scénu. Tato nemoc si již vyžádala milióny obětí na celém světě a šíří se závratným tempem. Přestože se současná klubová scéna velkými silami snaží existenci MTD popřít a tím zabránit vlastní destrukci, je na čase to změnit.

REHAB se exkluzivně věnuje léčbě nebezbečných MTD. Naším cílem je informovat veřejnost o nebezpečí MTD a jejích vlivech na pravidelné návštěvníky klubových večerů. Tyto viry se běžně vyskytují v klubech a infikován může být každý clubber bez ohledu na věk a životní styl. Podle našich průzkumů až 90% pravidelných clubberů může trpět příznaky MTD.

Nepodceňujte závažnost epidemie MTDs. Ověřte si známé příznaky infekce a šiřte informace o této nebezpečné epidemie dál, mezi své známé, přátele a kolegy. Přejeme Vám bezpečný a zdravý clubbing - Generální ředitel klubového zdravotnictví.

www.rehabnight.com
www.myspace.com/rehabnight

REHAB - The Rescue Mission
 
Říjnový Rehab - Playboy Fashion Edition

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016