PARTYINFO

 

VON DUTCH OPENING MECCAMIX PARTY

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Steve Smart (big star records/kiss fm london, uk), Kuba Soulcheck, Marty Crow, Selectro (Bon Finix & Scar Coke)
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk, Von Dutch Fashion Show: start 00.00; uvádí Filip Trojovský; modelové: Sámer Issa, Karel Frýd, finalistka Miss Martina Dvořáková.. Ibiza Diva dancers, Meccamix videoprojekce & Meccamix dekorace, Happy hours: drinky za 50% mezi 22:00-00:00
 
 
Von Dutch Opening Meccamix Party již tento pátek
Steve Smart v Mecca Music Mixu na Expresradiu již zítra
Klub Mecca neprodává zajíce v pytli! Každou středu od 21.00 – 23.00 si můžete přímo na Expresradiu 90,3 poslechnout aktuální set nejlepšího ze zahraničních hostů, který o víkendu v Mecce vystoupí. Tuto středu si nezapomeňte naladit Expres a poslechnout si houseovou lahůdku – exkluzivní set londýnského DJe Steva Smarta! Steve si připravil speciální set pro klub Mecca, aby dal posluchačům ochutnat z toho, na co se v pátek mohou na Meccamixu těšit. 
 
DJ STEVE SMART (Big Star Records, UK). Steve je bez přehánění po Petu Tongovi nejznámější britský radiový DJ a moderátor v oblasti taneční hudby (www.totalkiss.com). Hvězdy jako Fatboy Slim, DJ Sasha, Paul Oakenfold, Darren Emerson, David Morales nebo Masters at Work jsou jeho pravidelnými hosty. Steve je ten člověk, který v pátek v podvečer radí celé Británii kam jít za zábavou, která skladba teď právě nejvíc frčí a naopak, která je over.

Stevovo vystoupení podpoří nejlepší čeští DJs jako Kuba Soulcheck a mladý talentovaný DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SElectro (selective & electro), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke.

Čeká na Vás nezapomenutelný večer prodchnutý originálním stylem Von Dutch bez kompromisů!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016