PARTYINFO

 

SELECTRO – AFRICA COMES TO PRAGUE

Datum konání:
20.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Gareth Rosi aka Sleazy G (za), Bon Finix, Scarcoke, Lazyphunk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
Line-up:
22:30 – 00:00 Da Moon
00:00 – 01:30 Bon Finix
01:30 – 03:30 Sleazy-G
03:30 – 05:00 Scarcoke
 
 
Sleazy-G zahraje na sobotním Selectru v Mecce
Po úspěšné zářiové Selectro Opening párty se tento mejdan po měsíci vrací a opět má pro vás připraveného zajímavého zahraničního hosta. Tuto sobotu 20.října se v Mecce představí DJ původem z Jihoafricke Republiky, momentalně však žijící v Londýně. Headlinerem sobotního Selectra bude Gareth Rossi a.k.a. Sleazy-G.
 
Sleazy-G pravidelně hraje v těch nejlepších londýnských klubech jakými jsou Heaven, Turnmills, Ministry Of Sound, The Cross nebo The Egg. Svojí měsíční rezidenci má ve vyhlášeném klubu Pacha a zahrál si také na vyprodané akci Tranzmission v Alexandra Palace London před 10.000 lidmi. Každoročně také hraje na Ibize, kde letos vystoupil například na akci Cream @ Amnesia s Paul van Dykem a Eddiem Halliwellem nebo Manumission @ Privilege. V sobotu má pro vás nachystanou pořádnou porci “dirty grooving electro”.

Rezidentní DJs noci Selectro - Bon Finix a Scarcoke vás provedou „výběrovým electro“ zvukem. O začátek akce se postará plzeňský DJ Da Moon. Na druhém pódiu zahraje DJ Lazyphunk. Od něj uslyšíte průřez celé historie taneční hudby s vašimi oblíbenými tanečními hity.

Zatímco vy máte přístup do klubu již od 22h, první DJ se postaví za mixážní pult až o půl hodiny později. Vstupné je za 190,- Kč. A chcete vědět jak ušetřit? Vždy se snažte být v kontaktu se členy Selectro crew. Oni vám určitě s radostí vám poskytnou nějakou tu výhodu.

Elektrujte se! ;)

www.myspace.com/Selectro
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016