PARTYINFO

 

HIP HOP INDOOR FESTIVAL 2

Datum konání:
25.12.2007 - úterý
Místo konání:
České Budějovice - BB Centrum Gerbera
DJs:
Omar, Abdul52, Enemy
Live:
Kontrafakt, Pio Squat, Fiasco, Ideafatte, 2 Dayz / Sixin
Info:
http://www.freeproduction.cz
Popis:
vstup 100/160 czk
 
 
Informace k druhému dílu Hip Hop indoor Festivalu
Po velmi vydařené premiéře v březnu tohoto roku se mohou všichni hudební příznivci těšit na druhé pokračování největšího indoor festivalu zaměřeného na hip hop a RnB v regionech jižních a západních Čech.
 
HIP HOP indoor FESTIVAL vol. II je tu !!

25.12. Den po Štědrém dnu. V den kdy mají všichni plné zuby bramborového salátu, řízků, vánoček s rozinkami i bez, nervózních rodičů a návštěv příbuzných o kterých neměli ještě včera ani tušení….. V den kdy má každý chuť vidět kámoše a pochlubit se novými hadříky. V den kdy má každý o trošku víc v prkenici a chce si užít MEJDAN….



Healinerem H.H.i.F. se stane nejúspěšnější „československá“ kapela, kapela která na Slovensku prodává absolutně nejvíce desek ze všech interpretů, kapela která představí pecky ze svého nového CD Bengoro – kapela Kontrafakt. Společně s Kontrafakt vystoupí Pio Squat, Ideafatte, Fiasko, 2Dayz / Sixin a stálice pražských klubových nocí Platinum Soul DJs – Abdul 52, RnB Omar a Enemy.

Celá show začíná úderem osmé hodiny. Vstupenky je možno zakoupit ve všech obchodech Temple Board Store v Českých Budějovicích, Strakonicích, Písku a Příbrami. Dále v obchodě Be Happy v Táboře a v sítích Ticketstream. Cena v předprodeji je úžasných 100Kč a na místě 160Kč.

Free Production Crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016