PARTYINFO

 

REGIONAL DJS 7

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - KD
DJs:
Lateks, Drunken Sailor Sound System, Re.sound System, Panda Sound System, Gia, E-Li, Azil, Luckie, Subsist, Petreco, Leosh, Recall, Jannis, Mulli, Davek
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk
 
 
Letošní vydání Regional DJs 2007 proběhne opět v Ústí nad Orlicí
Jak je zvykem, vždy po letních prázdninách přichází tato párty, která si svou myšlenkou získala oblibu u mnoha návštěvníků. Svého času byla obdobnou akcí velkolepá párty Bee free, která však zanikla a na scéně se udržela  jenom její slovenská „sestra“, takže si zde troufáme napsat, že se skutečně jedná o jedinečný mejdan svého druhu v České republice. Je to párty, která není o slovech komerce nebo underground, ale o pohodové atmosféře a o místní základně taneční hudby.
 
Pro neználky přihodíme, že nepřijdete na klasickou taneční párty, protože tady jde především o jakousi exhibici sound systémů a Djs z Ústeckoorlicka, na níž během jednoho večera zazní velké množství hudebních stylů jako house, jungle, ragga, hip hop, trance, techno nebo např. progressive. Představí se 15 sound systémů a Djs ve zhruba hodinových setech. Budete tak mít možnost uslyšet neuvěřitelnou hudební směs.  

Ať už je, nebo není mezi zdejšími promotéry tanečních parties rivalita, Regional Djs mají hlavní myšlenku v tom, že se na jedné akci v jeden večer sejde spousta lidí, kteří se jinak na pódiu nesejdou, a které baví totéž – hrát pro lidi muziku. Sejdou se tak během večera a poklábosí třeba o životě, o muzice, o ústecké scéně... ale hlavně tihle všichni týpci a jedna slečna (celkem přes 20 účinkujících) přijedou proto, aby pobavili Vás! Nesmíme zapomenout zmínit doprovod na konga, která rozezní Luďa Kovařík.

Nutno také podotknout, že výše jmenovaní zahrají bez nároku na honorář! Celá tato „hudební mašinérie“ se odehraje 15. září na dvou pódiích kulturního domu v Ústí nad Orlicí (v prostorech jako vždy), kde bude k mání ovoce gratis.

Viva music, viva Regional Djs !
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016