PARTYINFO

 

DIESEL - FOR MEN ONLY!

Datum konání:
06.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Café - Cafe
DJs:
Vectif, Tvyks
Info:
http://www.diesel.com
Popis:
start 20:30, afterparty od 22:00 v K.U. baru (Rytířská 13 - Praha 1)
 
 
Velká módní přehlídka značky Diesel - For Men only!
Italská módní značka Diesel představí dne 6.9.2007 v prostorách pražské kavárny Cafe Cafe pánskou fashion kolekci P/Z 2007. V electroclashové atmosféře a doprovodu hudebních setů DJe Vectifa a Tvykse vám představíme kolekci, která je inspirována původními obyvateli Ameriky v současném high tech světě. Módní přehlídka bude probíhat i před kavárnou, což umožní nahlédnout do této kreativní dílny i veřejnosti.
 
Tým návrhářů Diesel, pod vedením svého kreativního ředitele Wilberta Dase, změnil protiklad v pozitivní sílu tím, že smíchal styl původních Američanů se „science fiction“ a vytvořil obyvatele futuristického New Yorku. Tento rozpor mezi dědictvím a budoucností nabízí nečekanou směsici tepla a chladu. Lesklý nylon, hedvábí a lurex jsou zmírněny černou liščí kožešinou, měkkým žerzejem a drsným luxusem impregnované kůže.

Jako dlouhá nit se celou kolekcí táhne krásná nespoutanost peří. Prvky ze života původních Američanů připomínají jednu z nejstálejších ikon značky Diesel – logo Only the Brave ve stylu „punk Native American“. I v Cafe Cafe budete mít možnost tento kultovní znak Dieselu spatřit, a to v atmosféře surových průmyslových měst 21. století. www.diesel.com

Program večera
20:30 začátek akce
21:30 módní přehlídka
22:00 after party v K.U. baru

Lokace
Café - Cafe
Rytířská 10 Praha 1
K.U. bar
Rytířská 13 Praha 1

Značkové prodejny Diesel
Diesel Store Vodičkova 36 Praha 1
Diesel OC Chodov Praha 4
Diesel Orlí 6 Brno
Diesel OC Olympia Brno-Modřice
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016