PARTYINFO

 

GROOVIN´ - KŘEST DESKY ACAPULCO

Datum konání:
31.08.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Orbith, Muzzy, Louis Elio, Shala, Kellys
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
Line-up:
21:00 Kellys
22:00 Orbith
23:00 Elio
00:30 Muzzy
02:30 Shala
04:00 Elio vs. Shala
05:00 end
 
 
Orbith pokřtí svůj čerstvý producentský počin v klubu Mersey
V pátek 31.8. pokřtí DJ Orbith svůj čerstvý producentský počin – releases názvem Videolover. Na party Groovin´! V brněnském klubu Mersey jej doprovodí DJs Muzzy, Louis Elio a Shala.
 
Po jarním Acapulcu 06 s intelektuálním electrominimalem britského Justina Robertsona přináší český label Acapulco 3 velké hity DJe Orbitha. Jde skutečně o jeden z nejkvalitnějších elektronických počinů na tuzemské scéně. Orbith na hudbě poctivě pracoval celou zimu a  tracky dokončil v renomovaném studiu Fiedler–Maiwald v Německu. Release přináší hned tři skladby, tiulní Rivieru na B1, a dvě verze tracku Videolover, z nichž jedna je remixem od Christophere Justa – producenta známého německého labelu Gigollo.



Originál tracku Videolover je přináší syrový acidový zvuk a je blíže německé scéně, obsahuje typické kyselé zvuky a výjezdy samplů, které mohou být až nepříjemné. Na druhé straně jde o ideální track pro navození správného napětí před vrcholem setu. Bohužel, je to nejslabší věc na EP, ale i přes toto konstatování provedením brilantní záležitost.

Hlavním tahounem desky je track Riviera, melodický, hutný electro track, se spoustou překvapivých momentů a s naprosto vynikajícím vokálem Mc Lindee, kterou známe spíše z dnb parties. Riviera je předurčena vyhrávat taneční hitparády po celém světě a troufneme si říci, že kdyby jejím autorem nebyl DJ Orbith ale například Trentemöller, určitě by se prodalo téhle desky desítky tisíc kopií.

To, že Christopher Just je poslouchá Goldfrapp, Air i New Order je cítit z výborného remixu skladby Videolover, která obsadila celou A stranu. Christopher Just skladbu „odacidoval“, odlehčil, opatřil zdánlivě dlouhým intrem a zkrášlil spoustou jemných zvukových vychytávek. Viedeolover – v remixu od Christophera Justa je diamant, který má duši,sdělení a tajemnost.Tuhle věc můžete poslouchat tisíckrát a stále budete v překráeně vrstvených kytarách a samplech objevovat nové věci.
 
Poslouchejte Acapulco 06 pozorně, objevujte jeho hloubku a krásy. Skutečně nepřeháníme – je to jeden z nejlepších  vinylů z Česka.

Acapulco 06
A1 Videolover – Christopher Just Remix
B1 Riviera
B2 Videolover

Ukázky jsou na: www.acapulco-records.eu/#downloads
Distribuce: www.triplevision.nl
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016