PARTYINFO

 

DIRTY DANCING OPENING PARTY

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Peet, Tommy Rogers, La Fayette, Robiq
 
 
Dirty Dancing opening party v klubu Fabric
Ano, 1. září se opět otevřou brány klubu Fabric! Tradiční srpnová přestávka pomohla všem nabrat potřebné síly na podzimní a zimní sezónu, která slibuje mnoho zajímavých akcí! Ale nepředbíhejme, jistě vás zajímá, jaké "hardware" změny se za měsíc v klubu udály.
 
Od Září vám budou dělat pravidelně společnost 4 LCD televizory, které budou propojeny s projekcí a jako třešničku na dortu live cam, který bude zachycovat práci djs, ale i atmosféru parties. To, co mnoho klubů podcenilo a stále podceňuje jsou toalety. V našem případě se jedná o opak a tak místnost, kde každý z nás tráví mnoho času prošla zásadní rekonstrukcí ve spolupráci s nadnárodní společností Laufen. Zlepšení také dostál i zvukový park, který konečně obsáhne celou délku tanečního prostoru. Brzy také projdou drobnými úpravami webové stránky klubu a také grafika našich vizuálů se posunula notný kus vpřed.



A program klubu?
V anketě, která na webu běží téměř 3 měsíce jednoznačně zvítězil Trance, v jehož duchu se ponese podzimní 3G, samozřejmě tradiční party Crystal, ale i další, připravovaná trance parties s velmi atraktivními, zahraničními djs! O další místa se dělí styly House, Drum n´Bass, Progressive a Techno a o žádný ze zmiňovaných stylů rozhodně nepříjdete v podobě tradičních a oblíbených parties Evolution, Slim Slam Drum, Much Louder, Acapulco, či Genetix! Pozadu samozřejmě nezůstane stále oblíbenějsší akce Michael Burian Special, jejíž 3. pokračování připravujeme v Říjnu.

A nesmíme zapomenout na početnou základnu příznivců dua dj Peet&Tommy Rogers, ani ti nezůstanou ochuzeni a jako bonus dostanou 2. díl Fabric promo cd, které si odbyde křest 29.9! Věříme, že se vylepšeném Fabricu budete cítit ještě lépe, než tomu bylo do poloviny roku 2007!

So 1.9. Dirty Dancing Opening Party Dj Peet, Tommy Rogers, La Fayette, Robiq

Tak tedy víte co vás čeká v klubu samotném, ale ted se soustřeďme na zahajovací party Dirty Dancing! Po měsíční pauze je zde opět oblíbene duo dj Peet & Tommy Rogers, jejich host večera, rezident klubu Mecca La Fayette, samozřejmě nepostradatelný Milan "Saxo" Strnadel a talentovaný Robiq, který zahustí atmosféru v prvním patře klubu. Nebude také chybět party a stan a go - go dancers á la Dirty Dancing. SEE YA @ FABRIC!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016