PARTYINFO

 

ELECTRONIC CIRCUS

Datum konání:
08.09.2007 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Lynx, Xtr, Oscaar, Luxus vs. Dave Martin, Karibu vs. Nex, Lucash vs. Coma, Wizard, Body Bass vs. Legend Bee, Salath, Mike E, Fryyng Wind, Fanna, Wobr, The Keeper vs. Steen, Heiseek, Pepa, Stuka, Pt, Nitro
2nd stage - Pionyr, Shorty, Spirit, Aman J.J, Big, Lebowski, Efendy, Puregen, Misha, Fuckeer, Atomhead, Jarda Beck, Juho, Jenik, Mach, Fruta kru, Thinngy, Standokan
Info:
http://www.xmix.cz
Popis:
Krašlovice u Vodňan (mlýn Karas), start 18:00, vstup 1 den 100 czk, oba dva dny 200 czk
 
 
Přinášíme vám informace o open air festivalu Electronic Circus
Na jihu máme další open air fesťáček- Electronic Circus. Tentokrát pod škatulkou pánů promotérů z Xmix.cz. Akce se uskuteční 7.-8. září v prostorách bývalého mlýna Karas v Krašlovicích u Vodňan. Dobrá hudba, grilovačka, nonstop celý víkend - zaděláno na fajn mejdan. Více v článku. 
 
Hudba pojede od pátku nepřetržitě celý víkend a gramofony se zastaví až v neděli. Hrát se bude na dvou stageích. Uslyšíte převážně house, tech-house, techno, hard-techno, dnb a jungle. Nebudu jmenovat všech 40 vystupujích, ale určitě zmíním legendárního dj LYNXe, který vám ukáže, kolik je v něm ještě energie a hudebních duchů. Za gramofony se také postaví dj Body Bass, Legend Bee, Luxus, Lucash, The Keeper, Xtr, Jarda Beck, Efendy, Pionyr, Mach, Jenik a spousta dalších zajímavých jmen.

Technické zázemí:
Hlavní podium bude stát na jedné straně fotbalového hřiště a na druhé straně bude postaven stan pro druhou stage. Na hlavním podiu bude bezmála 12kW zvuku, i světýlek samozřejmě  bude hafec, a nebude chybět ani laser show. Na druhé stagei očekávejte zvuk 5kW i blikátka. Celý areál bude částečně osvětlen, takže se nemusíte bát, že někde zabloudíte.

Doprovodný program:
Možností je spousta. Třeba tam potkáte kámoše a zahrajete si s ním frisbee, a možná vám doletí na volejbalové hřiště, kde budou hrát volejbal pěkné holky a vy se k nim přidáte. A náhodou se do jedné z nich zamilujete a půjdete si s ní zahrát stolní fotbálek, a potom vás to omrzí a zajdete si zahrát ping pong. A třeba za vámi přijde parta, ať si s nimi jdete zapařit a poslechnout fajn music. A kdyby jste měli pořád málo, můžete si zaskákat na skákacích botách (Poweriser), trocha adrenalinu neuškodí ;-). Pokud bude pěkné počásko (jako že bude), tak se budete moci vykoupat v nedalekém rybníku.

Parkování, stanování, ubytování:
Parkování bude před areálem na louce, kde si budete moci rozbalit i svůj stan a vegetit celičký víkend. Parkovné za auto činí 50,- a za stan nezaplatíte nic. V areálu bude také možnost ubytování formou chatek a ubytovny. Kapacita je cca 100 lidí.

Občerstvení:
Hlady ani žízní nám určitě neumřete. Celý víkend se bude grilovat a vařit v místní restauraci. Pití bude podáváno též v restauraci a na place bude mobilní bar.

Provoz:
Areál se otevře v pátek v 18:00 a první deska se roztočí ve 20:00, ta poslední se zastaví až v neděli v ranních hodinách. Celý areál je oplocený a bude hlídán bezpečností službou. U vstupu dostanete pásku na ruku, se kterou se budete moci pohybovat v areálu i mimo něj. Cena vstupenek na jeden den 100,- a na oba dva dny 200,-.

Doprava:
Autem: Dojedete do Vodňan a odtud vás už povedou pártyšipky. Je to směrem na Bavorov, Svinětice a kousek za Vodňanama je odbočka doprava. Vše bude dobře značeno. Cesta je dlouhá maximálně 3 km z Vodňan. A pokud pojedete ze směru Písek, tak z hlavní silnice odbočte doprava směr Strakonice a po dlouhé rovince přijedete do obce Lidmovice (pozor, dvě ostré zatáčky :-)), tak v této obci odbočíte doleva směr Krašlovice. Opět bude značeno pártyšipkama. Z Lidmovic to je přibližně 2,5 km.

Autobus, vlak: Autobuse i vlakem dojedete do Vodňan a odtud se dáte směrem na Borovany a za Vodňanama odbočíte vpravo. Vše bude dobře značeno, cesta není dlouhá, přibližně 3 km.

Zdravotní služba:
Stanoviště zdravotní služby bude označeno červeným křížem. Záchranáři budou během akce procházet areálem a kontrolovat průběh akce a dbát na vaší bezpečnost.

Všechny předem prosíme, aby dbali na bezpečnost svou i ostatních návštěvníků, a řídili se pokyny pořadatelů a pořádkové služby. V zájmu nás všech. Děkujeme!

Ještě jedno malé upozornění na závěr. Podél jedné strany areálu vede říčka cca 5-7 metrů široká a cca 1,5 metru hluboká, tak pozor, ať do ni v noci nespadnete a nepokoušejte se jí ani přeplavat. V onom případě budete odchyceni hlídací službou.

Více informací získáte na webu www.xmix.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016