PARTYINFO

 

CARNAVAL

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Gen Diliny, Konrad, Macio
Popis:
start 21:30, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Gen Diliny hostem dalšího pokračování plzeňské akce Carnaval
Prázdniny rychle utekly a brány nablýskané party Carnaval se tak znovu otevírají již v pátek 7. 9. 2007 Jako vždy můžete očekávat neotřelý zážitek. Velkolepé dekorace změní plzeňský klub PH+ na centrum velkoměsta a tak tentokráte navštívíte CARNAVAL – TAKE ME TO THE CITY. 
 
Dj Macio, resident tohoto oblíbeného mejdanu si pro Vás tentokrát připravil opravdovou lahůdku. Hostem zářijového vydání  se totiž stane téměř legenda české housové scény, producent a skvělý Dj v jedné osobě Dj Gen Diliny. Na svém kontě mám mnoho úspěšných residencí, za všechny jmenujme jednu z nejvyhlášenějších parties v Praze v letech 2002-2003 a to New York, New York v Pražském klubu Mecca, kde si zahrál po boku New yorských matadorů housu, nebo Djs z vyhlášeného Londýnského klubu Ministry of Sound. Na svém kontě má mnoho úspěšných skladeb. Za zmínku stojí jeho remix skladby Lucky Boy, jejímž autorem je J.P.Muchow a která je součástí soundtracku ikony české kinematografie, filmu Samotáři, nebo namíchání dvou promo setů pro světoznámý label Defected. 



O Dji Gen Dilinim by se dalo jistě dlouho psát v superlativech, nejlépe ale uděláte, když přijdete a na vlastní kůži pocítíte tu kouzelnou atmosféru, kterou Vám Carnaval s každým svým pokračováním přináší. Oporou tomuto hostovi budou residenti klubu PH+ Konrad (GB) a Macio.

Carnaval – We love that euphory!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016