PARTYINFO

 

JOIN SESSION

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Unique 3 (fat!, uk), Manack (join session), Flashbeck (f-klub) , Yak (breakbeat.cz)

2nd stage - Deadly Viperz (shadowbox.cz) , Miky (f-klub), Dworak (f-klub)
Live:
Naturprodukt
Info:
http://www.myspace.com...
info@parfumcity.cz
Popis:
start 21:00, vstup 120/150 czk
 
 
Join Session se vrací do Flédy
 
 
Po prázdinové pauze se „breaky“ opět dávají do pohybu a šetřit beaty se rozhodně nebude. Pozvání do klubu Fléda, kam se přesouvá třetí pokračování tohoto breakbeat eventu, přijal člen dnes již legendárního projektu Unique 3 (video). Toto uskupení se v roce 1988 nesmazatelně zapsalo do dějin elektronické hudby vydáním  hitu „The theme“ (bleep and bass). Originální chvějící se zvuk a melodie se staly inspirací a trendem umělců jako Chemical brothers, Coldcut, Goldie & LFO a dalším, kteří převzali jejich image a jak se říká, přetvořili k obrazu svému. V podstatě přiložili svůj díl k základům d´n´b, jungle, breakbeat a house music.



Vyplnili evropskou propast k zaoceánskému americkému hip hopu a proto není divu, že boss Fat agency Paul Arnold doslova skočil po šanci podepsání smlouvy a znovuvydání tentokrát re-mixované „pecky z osmdesátých let“ The Theme okořeňující tvorbu tria, která pravidelně zaplňuje žebříčky taneční hudby. V pátek 21. září  budete mít tedy možnost ochutnat kousek historie v novém kabátě v podání klasika Adriana Paula Collinse aka Unique 3.

Dálším hostem bude netradiční dvoučlenný projekt Naturprodukt. Tito dva pánové začali v roce 1999 hrát jako baroví a chilloutoví DJs experimentalní elektroniku a ambient z labelů Warp records, Ninja Tune, Hymen, Rephlex, Planet-Mu atd. O něco později se začali zabývat i VJingem. Momentálně tvoří audiovizuální sety složené z vysamplovaných videoklipů a filmů všech možných žánrů a využívají současně jak zvuk tak obraz. Při živých vystoupeních mixují tyto samply v jeden celek. Tento způsob je výborným spojením DJe a VJe v jednu osobu, kterého není možné docílit pokud obraz a zvuk je reprodukován odděleně (video).

Posledním výpichem jsou Deadly Viperz (Akira a Anakin), kteří se již delší dobu v Brně neukázali a postarají o drum and bassovou porci teroru na druhé steagi. Akira odstartoval svou kariéru v rodných Karlových Varech v roce 1998 a Anakin roztočil placky na gramofonu v Turnově v roce 2001. Jejich talent a cit pro muziku předvedli jak v tuzemsku tak i v zahraničí, kde vystupovali se jmény jako DJ Marky, Andy C, Friction, Dillinja, Adam F, High Contrast, Ed Rush, TC, Shy FX + Benny Page, Noisia, Break, Calyx, D Bridge, Nu:Tone, Tali a další.  Deadly Viperz  jsou racionální ukázkou toho, že kvalitní DJ´s se rodí i u nás. Mimojiné se nám Akira představí i v breakbeatovém setu! Zbytkem večera vás provedou rezidentní djs Manack, Yak, Flashbeck, Miky, Dworak a VJ Driver.
              
Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro za 120 Kč, nebo na místě za 150 Kč.            

www.myspace.com/joinsessionbrno
 
www.unique3.info
www.fleda.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016