PARTYINFO

 

SHAKED FEELAZ II

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - Stoun
DJs:
Broadway (usa), Gen Dilini (phat house factory), Phunxx_J, Rado, Aleš O & Jiras K, PickFlick
Info:
http://www.phathousefactory.com
info@phathousefactory.com
Popis:
start 20:00, vstup 120 czk
 
 
Newyorský DJ Broadway zahraje v klubu Stoun
 
 
Legendární newyorský house veterán, producent a DJ BROADWAY přijíždí po pěti letech opět do ČR! Toto jméno znají fanoušci po celém světě již déle než dvacet let, přesně tak dlouho totiž trvá BROADWAYova kariéra za gramofony. Mezi jeho nezapomenutelná vystoupení u nás patří např. akce v RADOSTI FX, na open air festivalech SOUND OF TIME, MY LOVE IS DEEP, na vlnách RÁDIA 1, KISS FM, JIH, KROKODÝL a nebo naposled v klubu MECCA. BROADWAY patří pravidelně mezi nejžádanější DJe obřího letního festivalu SUNDANCE v Estonsku, kde hrává se jmény jako KENNY DOPE, DJ SPEN, SIMON DUNMORE, AFRIKA BAMBAATAA, CRYSTAL WATERS, EVERYTHING BUT THE GIRL a nekonečnou řadou dalších. Většina jeho vystoupení se však odehrává v samotném srdci house music – v New York City a jeho vyhlášených undergroundových klubech.

A právě na stejnou atmosféru se můžete těšit již 14. září 2007 ve frýdecko-místeckém klubu STOUN, kde se po dlouhé době opět a úspěšně otevřely dveře taneční scéně. Nejlepší výběr skladeb plných vokálů, hutných basů, rozpálených perkusí a tamburín, latinsko-americké vášně a pohody zároveň Vám krom legendárního DJe BROADWAYe bude celou noc servírovat plejáda DJů: GEN DILINI, PHUNXX_J, RADO, ALEŠ O & JIRAS K a DJ PICKFLICK. Perfektní zvuk je samozřejmostí, stejně jako světla a atmosféra klubu samotného, který se nachází v prostorách bývaleho podzemního protiatomového krytu se zcela unikátní výzdobou interiérů.

Pro prvních 30 návštěvníků je připraveno raritní vstupné 99,- Kč, ostatní se vejdou do slušných 120,- Kč. Ať už patříte mezi pamětníky a nebo vás house nalákal na své vnady teprve před pár minutami, párty s touto newyorskou legendou vás nadchne!

PhatHouseFactory
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016