PARTYINFO

 

DRUMANDBASS.CZ NIGHT

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Marihai (drumandbass.cz). Mystif (neurokyme.cz), C.N.B (drumandbass.cz)
Info:
marihai@drumandbass.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Drumandbass.cz DJs zahrají v Café Touster

 
V sobotu 15.9. vezme klub Touster na pražské Palmovce útokem parta Drumandbass.cz! Spolu s hostem z kladenské crew Neurokuje, Mystifem, vystoupí Marihai a C.N.B. čeká vás večer plný kvalitního drum’n’bassu, který uslyšíte na silném 4 kW zvuku, podpořeném kvalitními světly a pohodlným prostředím. Vstup zdarma je samozřejmostí, proto vám nic nebrání se svézt na vlně zlámaných rytmů!

Marihai (Drumandbassc.cz)

Začínal jako nadějný violoncellista, mohl z něj být i punker s baskytarou, ale v roce 1999 přičichl k elektronické hudbě a přes systémové techno a záležitosti jako Orbital doplul k drumandbassu, kde zakotvil. Do povědomí se dostal jako producent díky vinylu vydanému vlastním nákladem a trackům na kompilacích Playback a Back in my mind I & II. V poslední době se prosazuje i jako DJ, hrál na mnoha klubovkách i freeparties v Čechách a na Moravě. Ve svých setech se snaží obsáhnout všechny elementy, které drumandbass nabízí, ale přece jen má blíž k temné straně síly.

Mystif (Neurokyme.cz)

Hraje od roku 2001. Předskakoval například hvězdám jako jsou Calyx, SKC, Muffler, Chris SU, Black Sun Empire. Spolupořádá drum and basové akce v kladenském klubu Deep Zone. Zahrál si po klubech v celé ČR (Brno / Fléda, Praha / Cross, Ostrava / Fabric, Liberec / Casta a další ), ale také na Slovensku a Německu ( Triebwer / Dresden - třetí výročí klubu ) Produkuje svojí hudbu, kterou je možné slyšet v pořadech Babe LN nebo Stanzima pražského Rádia 1. Stažení tracků je možné i v sekci download nebo na jeho stránkách www.myspace.com/mystif
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016