PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
08.09.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Bon Finix (bonfinix.com), E-lite (evolution music), Katie (housexit)
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk
Line-up:
21:30 - 00:00 Katie
00:00 - 02:30 E-lite
02:30 - 05:00 Bon Finix
 
 
Kick da Night odstartuje novou sezónu v klubu PH+
Kick da Night se hlásí i v nové klubové sezóně. První poprázdninový díl této noci proběhne už tuhle sobotu v plzeňském klubu PH+. Resident DJ Bon Finix tentokrat bude mit jako doprovod za DJským pultem dvě moc pěkný holky.
 
Jako hlavní host se představí nejlepši česká house DJka E-lite, která má za sebou hrani na řadě významných akcí jako Creamfields, Michael Burian and Friends nebo Apokalypsa. Během její výborně rozjeté kariery už měla možnost vystoupit vedle takových světových hvězd jakými jsou Mauro Picotto, Tiesto nebo Gabriel & Dresden. Poslední dobou je E-lite bookována dost často i do zahraničí, má za sebou hraní v Italii, na Kypru a třeba i v daleké Kolumbii a jako jediná reprezentovala Česko na letošní Loveparade v Essenu.

Resident téhle vypečené párty, čecho-kypřan Bon Finix je jeden z nejobsazovanějších DJů v Česku. Na jeho seznamu klubů, kde figuruje jako resident, jsou seřazené přední pražské kluby Mecca, Roxy, nebo Studio 54. Kromě klubovek často vystupuje i na mega akcích a festivalech. Přes leto vystoupil na dvou již tradičních českých festivalech Cosmic Trip a Mácháč, a taky na Fortress Festival 2007 na Slovensku.

Celou párty rozjede další dáma hrající house music. DJane Katie působi jako resident oblíbeného afterparty klubu Studio 54, a pravidelně ji můžete slyšet v pražských klubech El Magico a Pekelnej bar.

Kick da Night odstartuje ve 21:30. Vstup je stanoven na příjemných 50Kč. Na prvních 30 návštěvníků čeká dárek CD mixed by Bon Finix.

Více informací:
www.myspace.com/KICKdaNIGHT
www.janakbros.cz/ph-plus

Kick da Night kalendář:
28.09.  K-da-N @ Cage, Lučenec SK
12.10.  K-da-N Stage @ Millenium II v Abatonu, Praha CZ
19.10.  K-da-N @ Ministry of Fun, Zvolen SK
27.10.  K-da-N @ PH+, Plzen CZ
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016