PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Jack Rox (discostoff, de/cz)
Diome (vivacity/fresssh resident)
Live:
Druckluft (tanz|bar musik, de)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Další pokračování plzeňské klubovky Fresssh!
Prázdniny utekly jako voda, léto se loučí a přichází podzim, ale to neznamená, že už není třeba žádného osvěžení, naopak, klubová sezóna právě startuje. Je tady další díl ze série parties - FRESSSH!, který se jako obvykle ponese ve znamení premiér.
 
Naši minulí hosté přijeli z Německa a chtělo by se říct „auf wiedersehen“, ale protože je tato země nevyčerpatelnou studnicí talentů, tak je tu máme po měsíci zas. Naše pozvání přijala dvojice mladých talentů z bavorského Mnichova – DRUCKLUFT. Že neznáte? Nevadí, poznáte. Dj Marcello di Rienzo a Dominik Rosz tvoří nerozlučnou dvojici již od roku 2005, kdy se společně rozhodli založit své vlastní studio. Od té doby se pohybují především na poli electro-house music a společně již oslavili nejeden úspěch. Za ten největší považují svůj vlastní vinyl vydaný v květnu 2006 na značce Tanzbar | Musik. DRUCKLUFT nám v pátek představí svůj nový zvuk a pozor, bude se hrát live!



Dalším hostem do party bude dj Jack Rox, který se zdá být novým osvěžením plzeňské klubové scény, a to jak v roli dj, tak v roli promotéra. Za zmínku stojí jeho plánovaná party s legendární Marushou v hlavní roli. Těšme se na jeho set v duchu stále ještě aktuálního electro-house. A třetím, respektive čtvrtým vystupujícím bude resident FRESSSH! party – dj Diome, který celou party otevře a rozehřeje parket na potřebnou provozní teplotu.

Stay tuned! Stay FRESSSH!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016