PARTYINFO

 

RECYCLIT NIGHT WITH BONDAGE FAIRIES !!!

Datum konání:
11.09.2007 - úterý
Místo konání:
Praha - Bordo
Live:
Bondage Fairies (swe), The 15 Korun českých (sk), Recycled DJs
Info:
http://www.recyclit.tk
recyclit@gmail.com
Popis:
vstup 180 czk
 
 
Další Recyclit Night v pražském Bordo
Praha má další zajímavou klubovku s odvážnou dramaturgií. Na další RECYCLIT NIGHT v klubu Bordo dorazí švédská synth-punková formace Bondage Fairies a pořadatelé slibují další netradiční party.
 
Další RECYCLIT NIGHT 11. září v klubu Bordo přívítá švédské synth punkové duo Bondage Fairies. Co byste řekli o kapele, se jménem japonské manga serie, kapele, která je posedlá syntetickým sexem, pivem a videohrami? Kapele, která zní jako Pixies na LSD? Kapele, která je punk víc přístupem, než žánrem? Kapele, jejíž zvuk je mixem rozostřených kytar, nesmrtelného Atari a otevřených textů? Kapele, která je pověstná svým živým vystoupení v jejich charakteristických mýtických maskách?

Elvis Creep a Deus Deceptor, art school dropout a computer scientist, vám předvedou bizardní kabaret 8 bitového punku, popových refrénů, nintendových melodií, a přesvědčí vás, že Heman je stále naživu. Bondage Fairies přijedou představit svojí debutovou desku What You Didn't Know When You Hired Me. Pure death punk for acid pixies.

Večer otevře v pražské premiéře slovenský projekt The 15 Korun českých. Shirley de la Nietzsche a Obby von Taxifahrer, NIN ve filmu Davida Lynche, temné lovesongy, zářící jako zuby Bruna Ferrariho a mikrofón za 100 korun slovenských. Vladimir knows. Závěr jako už tradičně obstarají RECYCLED DJ´s.

Just a bit different party.

www.betterbondage.se
www.myspace.com/bondagefairiessweden
www.lobotomrecords.com
www.www.kitty-yo.com
freewebs.com/the15kc
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016