PARTYINFO

 

DAVE CLARKE LIVE IN PARDUBICE

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Dave Angel, Surgeon, Lucca, Toky vs Boss (sk), Dan Cooley, Džejár, Lord Space, Deepdance

2nd stage - Katcha & Mc Jacob, Brooklyn aka Juanita Juarez, Sayko, Akira vs Anakin, Mr.Pupitz
Info:
http://www.dcpromo.cz...
info@dcpromo.cz
Popis:
vstup předprodej 299, na místě do 22:00 350 czk, poté 400 czk
Line-up:
20:00 Dan Cooley
21:15 Lord Space
22:00 Džejár
23:00 Lucca
00:30 Dave Angel
02:00 Surgeon
03:30 Toky vs Boss
05:00 Deepdance
06:00 End

Lipton Jungle Stage

20:00 Mr.Pupitz
22:00 Brooklyn aka Juanita Juarez
24:00 Katcha + Mc Jacob
02:00 Sayko
03:30 Akira vs Anakain
06:00 End
 
 
 
Poslední info k party v L-klubu tento pátek Hanka Cohen Šašková - proč nepřijede Dave Clark
DC Promo obětí bookingového podvodu
Agentura DC Promo, pořadatel páteční party s Dave Clarkem, řeší velký problém. Chybou Hany Cohem Šaškové, která se měla o booking této velké hvězdy postarat, se stalo, že Clark nedorazí. Agentura DC Promo se však ani v těžké situaci nevzdala a podařilo se jí zajistit hned dva špičkové DJ, kteří budou jistě velice zajímavou náhradou...
 
Problém, který se na naší scéně už nejednou stal, je tady opět. Agentura DC Promo připravila na 19.října akci Dave Clarke indoor festival v pardubickém L-klubu. Hlavní hvězdu Davea Clarkea měla zajistit bookerka Hana Cohen Šašková, která ho pro ČR zastupovala. DC Promo proto již před půl rokem s paní Šaškovou sepsalo platnou smlouvu a zaplatilo zálohu v požadované výši. Minulý týden se ale ven dostala informace, že je Hana Cohen Šašková na černé listině zahraniční agentury, která Davea Clarkea zastupuje, což jednoduše znamená, že jí tato agentura žádného umělce neposkytne a nebude s ní nijak spolupracovat, Po zjištění tohoto faktu DC Promo ihned paní Šaškovou kontaktovalo a spojilo se přímo i se zahraniční agenturou Davea Clarkea. Je to skoro neuvěřitelné, ale Dave Clarke, který už měl o tomto termínu vědět půl roku, opravdu o ničem nevěděl a jeho agentura potvrdila to samé. Hana Cohen Šašková tedy celý půlrok věděla, že Dave Clarke zabookován není, nezaplatila ani zálohu, kterou od DC Proma obdržela a nedokázala k této věci podat žádné vysvětlení.




Jedná se tedy o další velký podvod a velmi podstatné poškození agentury DC Promo s.r.o., jenž pro akci 19.10. připravila vše dle pravidel a konání paní Hany Cohen Šaškové nemohla nijak ovlivnit. Celý případ budeme dále veřejně řešit a vy se vše dozvíte během následujících týdnů.

Nyní ale bylo nutné ihned začít řešit náhradu, aby jste nepřišli o dobrou party. DC Promo ihned kontaktovalo jiné bookingové agentury a našlo řešení, na kterém rozhodně nešetřilo, neboť v pátek 19.října nebude náhradou jeden dj, ale hned dva výborní djs a producenti. I v tak krátkém čase se totiž podařilo zajistit, aby v pátek vystoupí dj DAVE ANGEL, z jehož bagu se můžete těšit na funky groovy techno set a dj SURGEON, který odehraje drsné rychlé techno. Oba tito djs patří také mezi světově uznávané umělce a my doufáme, že vám vše v co největší míře vynahradí.

Kromě nemalé investice do nového a velmi rychlého bookingu dvou zahraničních djs budete mít navíc i na místě vstupné za předprodejní cenu 299Kč (bez časového omezení.. nedojde tedy ke zdražení po 22h ). A ještě k tomu, když si vstupenku schováte, tak vám zajistí slevu 50Kč na nové vystoupení Davea Clarkea, neboť už začalo vyjednávání přímo s jeho agenturou a nový termín na jaro bude oznámen co nejdříve. O všem vás v rámci dalšího řešení celé kauzy budeme informovat v týdnech po páteční akci.

Vše ostatní slíbené na pátek 19.10. do L-klubu, jako například nová scéna a druhá stage, velká světelná show, plasma vision projekce, bary v režii DC Proma s cenami, které vás zničí a jedinečná atmosféra techno party v L-klubu Pardubice, se nemění a bude připraveno.

3D vizualizace stagí v L-klubu: www.rave.cz/clanek.php?id=10081
Surgeon: www.dj-surgeon.com
Dave Angel: www.djdaveangel.co.uk

DC Promo této situace velmi lituje a velmi se za ní omlouvá. Dave Clarke měl být po Jeffu Millsovi, kterého DC Promo zajistilo na festival Svojšice, dalším djem ze samotné světové špičky,který by ve východních Čechách vystoupil. Několik dní po zjištění podvodného jednání paní Šaškové, se zástupci DC Proma pokoušeli vyjednávat přímo se zahraničním zástupcem Davea Clarkea a dokonce nabídli i podstatné navýšení již tak vysoké ceny za jeho vystoupení. Dave je ale velmi vytížený člověk a v čase akce v L-klubu bude delegátem velké hudební konference v Amsterdamu a není nijak možné to změnit.

Vstupenky:

on line: www.rave.cz/shop, shop.techno.cz/index.php?ap=showitem&id=193

Na místě 299,-Kč po celou noc!!

Využijte výhodné ceny vstupenky v předprodeji za 299,-kč včetně manipulačních poplatků.
Kupujte pouze vstupenky u oficiálních prodejců uvedených níže.

Vstupenku můžete zakoupit i ve všech pobočkách společnosti Ticketportal v České republice – www.ticketportal.cz

Další předprodejní místa:

Hotel Mědínek
Kutná Hora, Palackého nám. 316, tel.: 327 512 741

SKATE + SNOW SHOP
Kolín 3, Legerova 277, tel.: 731 471 461

Musicland
 
L-klub Pardubice jak jste ho ještě neviděli… Zeptejte se sami sebe - Na co byste se zeptali Davea Clarkea ? Pardubický L-klub zažije akci roku Dave Clarke vystoupí v říjnu v Pardubicích

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření – L-klub 19.10.2007
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016