PARTYINFO

 

CARNEVALE DE LUXE

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Lucerna
DJs:
Marusha (de), Marco Viva (de), Gilbert Martini (de), Jack Rox, The Keeper, Nesquik, Tall Boy Slim, Michal Pešina, K-Pax
Live:
Druckluft
Info:
http://www.jackrox.info
Popis:
start 20:30, vstup 220/270 czk
 
 
Marusha: „Těším se na české party-people“
Akce Carnevale de Luxe se nezadržitelně blíží a nyní už je to pouze pár dní než vypukne první akce Discostoff Event Managing Crew . Jak nám prozradila Marusha na pátek se už moc těší a především na české publikum a atmosféru. Není divu! Je už plno let zpátky kdy tato legenda hrála v naší republice a tak se všichni můžeme těšit na ní a především na její ojedinělý set, ke kterému se prostě nedá víc dodat než Marusha Feelings...
 
Jejím průlomním momentem byl rok 1994, kdy se s její čtvrtou deskou "Somewhere Over The Rainbow" nečekaně dostala na třetí místo Media-Control-Charts a desek se prodalo více než 500.000. Nejen Marusha se tak stala přes noc hvězdou, ale techno se tím zásadně vyhrabalo z hlubin undergroundu. Kromě jejích nepočitatelných gigs v Německu a zahraničí na významných párties scény techno-housu, obdržela ocenění "VIVA-Comet 95" jako "Bester Techno Act" („nejlepší techno act“) a  "Echo-Award 95" jako "Best Female Artist National". Kromě toho byla Marusha nominována na "MTV Awards" před Braniborskou bránou jako "Best Female Artist".

V posledních letech objela skoro celou planetu a obšťastnila miliony fanoušků s jejím jedinečním svévolným "Marusha-DJ-Setem". Kromě Marushy se můžete těšit na další německá vystoupení, kterým šéfuje mnichovský gigant Marco Viva a který pracuje jako DJ už 14 let. Po několikaletém proudukování pro rádiové reklamy začal spolupracovat s Wernerem Schülerem a Norbertem Beyerleinem (dva němečtí top-producenti).

V roce 1998 vytvořili hit single Martinique feat. Chrissy Cee "Pata pata", který se rovnou dostal do top-ten evropských dance charts. Kromě remixů pro Madonnu ("Don´t  cry for me Argentina"), Fancyho ("Flames of love"), který se také dostal do evropských charts, a Nelly Furtado ("Powerless"), vyšel v roce 2005 jeho single Marco Viva feat. Ray Parker Jr. "Ghostbusters 2005". Vytvářel také filmovou muziku a dělal několik produkcí pro známé kouzelníky Siegfrieda & Roye.

Dalšími DJs na hlavní stage jsou rezident známých českých techno-párties The Keeper,  rodilý mnichovák s bydlištěm v Plzni a neústupný DJ electra Jack Rox, rezident Duplexu a Meccy Nesquik, mnichovský objev roku Gilbert Martini, K-Pax a o live act se postará mnichovská dvojice Druckluft.

Uvidíme se už tento pátek od 20.30 hod v Lucerně na Doubravce v Plzni! Masky a veškeré maškární oblečení uvítáme, vždyť je Carnevale! Těšíme se na vás. Your Discostoff Event Managing Crew.
 
Německá DJka Marusha vystoupí koncem měsíce v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016