PARTYINFO

 

CARNEVALE DE LUXE

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Lucerna
DJs:
Marusha (de), Marco Viva (de), Gilbert Martini (de), Jack Rox, The Keeper, Nesquik, Tall Boy Slim, Michal Pešina, K-Pax
Live:
Druckluft
Info:
http://www.jackrox.info
Popis:
start 20:30, vstup 220/270 czk
 
 
Marusha: „Těším se na české party-people“
Německá DJka Marusha vystoupí koncem měsíce v Plzni
Po dlouhé době se na české scéně opět ukáže Marusha, tentokrát poprvé v Plzni a to na akci CARNEVALE DE LUXE pořádaná Discostoff Event Managing Crew. Tato berlínská legenda, která se kromě dj-ingu věnuje také produkci, moderování a herectví se drží na špici světové taneční scény již přes 15 let (hrála například na letošní Love Parade v Essenu) a je především bez nadsázky a bezpochybně nejznámější dj-kou na světě.
 
 
Kromě Marushy se na akci představí také djs z Německa, jako například rezident známého mnichovského Q-clubu Marco Viva (který mimo jiné spolupracoval s Tom Novym), nebo Gilbert Martini (během jednoho roku se stal rezidentním dj-em dvou mnichovských klubů a v září vyjde jeho první track na labelu „platform b“, kterému šéfuje známý producent Luetzenkirchen). Dále se můžete těšit na live act Druckluft (vydali nedávno nový track na bavorském labelu „tanzbar“) and last but not least také zahraje rodilý mnichovák s českou národností Jack Rox (vystupuje v klubech v ČR i v SRN). Z Tuzemska zahrají djs The Keeper (warmup SoL, Apokalypsa, Mácháč), Nesquik (rezident klubu Duplex a vítěz LIVC Bassline Cup 2003), rezident plzeňského klubu PH+ Tall Boy Slim, Michal Pešina z Brna a K-Pax z jižních Čech.

Na premiérové akci Discostoff crew jistě nebudou chybět sexy gogo tanečnice, laser, silný a čistý zvuk by vice audio, speciální půlnoční překvapení, 5 barů, dekoraci, vip-chill zone a další. O videoprojekci se na hlavní discostoff stage postará nám všem známý VJ shape, který si jako hosty pozval kluky z pražské PHASE. Na druhé stage můžete sledovat projekci
by Romanes23.

Kdy a kde?: Již 28.9.07 v klubu Lucerna (Sport Bar) v Plzni na Doubravce od 21 hodin (vstup do areálu od 20.30 hodin)! Vstup v předprodeji činí 220 Kč a na místě 270 Kč.

Více info o djs, soutěžích, předprodeji a afterparty najdete na stránkách www.jackrox.info.

Těšíme se na Vás, Vaše Discostoff crew.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016